ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΟΥ!

 

Κάτι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Στην πραγματικότητα τίποτα δεν συμβαίνει και το περίεργο είναι ότι εμφανίζεται η δουλειά πως κάτι σκοτεινό και σιωπηρό τρέχει. Να ανοίξουμε τα χαρτιά.

Έχουμε μείνει στο ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΘΑ βοηθήσει το καλοκαίρι. Ποιον να βοηθήσει, την ΠΑΕ ή, προσωπικά τον Αλαφούζο; Ασφαλώς τον Παναθηναϊκό ΘΑ βοηθήσει. Τότε, γιατί έθεσε όρο να μη βοηθήσει και ο Πατέρας;

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Κάνει κάποιος μια φιλανθρωπία, μια ελεημοσύνη με τον όρο να μη δώσει λεφτά όχι απλά κάποιος άλλος, αλλά ειδικώς κάποιος συγκεκριμένα.

Και γιατί αποδέχθηκε τέτοιον “όρο” ο Αλαφούζος; Όταν, μάλιστα, δεν φαίνεται από πουθενά ότι ΘΑ επιθυμούσε να συνδράμει φιλανθρωπικώς στην ΠΑΕ ο πρώην πρόεδρός της Νίκος Πατέρας.

Γιαννακόπουλος και Πατέρας έχουν τα δικά τους. Τα προσωπικά τους. Γιατί να ενδιαφέρουν την ΠΑΕ οι όποιες διαφορές δύο επώνυμων φίλων της ομάδος; Με την ευκαιρία ένα άγνωστο περιστατικό, που συνέβη την περίοδο που πρόεδρος στην ΠΑΕ είναι ο Νίκος Πατέρας.

Τηλέφωνο Δημήτρη στον Πατέρα: “Να βρεθούμε, να τα πούμε οι δυο μας”. Το ραντεβού κανονίστηκε στο ξενοδοχείο Hilton, σχεδόν απέναντι από το κτίριο ιδιοκτησίας του εφοπλιστή. Πριν ξεκινήσει η κουβέντα ο Πατέρας αιφνιδιάζει τον Γιαννακόπουλο:

“Αυτούς που βλέπω σκόρπιους από πίσω σου είναι οι μπράβοι σου; Δεν χρειάζεται να με φοβάσαι. Πες τους να εξαφανιστούν, διαφορετικά θα δώσω εντολή στους δικούς μου μπράβους να συλλάβουν τους δικούς σου...”.

Να μη λησμονήσω για ποιο λόγο ήθελε τη συνάντηση ο Δημήτρης την εποχή που έπαιζε η πολυμετοχικότητα των Τζίγγερ, Βγενόπουλου, Παύλου Γιαννακόπουλου και Πατέρα. Ο Δημήτρης, λοιπόν, είχε προτείνει να πάρουν τον Παναθηναϊκό οι δυο τους, ο ίδιος και ο Πατέρας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χρουτσώφ και ο Κένεντυ του Παναθηναϊκού