ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ

Πηγή: INTIME
 

Ποιο είναι το μέλλον του Ολυμπιακού εάν για κάποιο λόγο αποχωρήσει ο Μαρινάκης; Ενός λεπτού σκέψεως είναι αρκετό για να έχεις την απάντηση.

Ποια είναι η επόμενη σελίδα του ΠΑΟΚ εάν για κάποιο λόγο σηκωθεί να φύγει ο Σαββίδης. Σε μισό λεπτό την έχεις έτοιμη μασημένη τροφή και μπουκιά στο στόμα την απάντηση.

Σου λέω πώς σκέπτεται ο Μισέλ Πλατινί. Ποιοι είναι οι φόβοι που παίζουν στην UEFA στην περίπτωση που αύριο, μεθαύριο οι ολιγάρχες, οι γκραν σουξέ πακετάτοι από το πουθενά, πουν αντίο στο ποδόσφαιρο. Σήμερα, Ρώσοι τρισεκατομμυριούχοι και σεϊχηδες πετρελαιάδες έχουν μπουκάρει στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Έχουν γίνει ιδιοκτήτες ομάδων.

Ποιο είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου αν αύριο το πρωί οι Άραβες και οι ολιγάρχες στυλ Αμπράμοβιτς φύγουν από τις ομάδες τους; Αυτό είπε ο Πλατινί στους Σαββίδη, Μαρινάκη. Ποιο; Φροντίστε οι λαοφιλέστατες στην Ελλάδα ομάδα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, να αποκτήσουν μέλη, χιλιάδες μέλη, αλά Μπαρτσελώνα, Μπάγερν, Μπενφίκα.

Κανένα Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη, Μελισσανίδη, Γιαννακόπουλο, Μαρινάκη, Σαββίδη, θα έχουν ανάγκη οι ομάδες όταν στηρίζονται στον λαό τους. Στο οπαδικό κοινό τους.

Άρρωστη κατάσταση στην Ελλάδα. Και στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος περιμένει τον σωτήρα. Τον λεφτά. Και ενώ δεν έχει έλλειμμα από μεσίες, πρόοδος δεν υπάρχει.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς παίζουν οι μίζες στα τηλεοπτικά