ΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Σωστά είναι όλα αυτά που λέει ο Βελής του Απόλλωνα. Γιατί τα λέει, όμως; Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Γιατί μπλέχτηκε με το ποδόσφαιρο ο κύριος Σταμάτης Βελής, αυτό είναι το ερώτημα. Για να καταγγείλει γνωστά πράγματα; Περίεργο.

Θα μπορούσε να τα λέει όλα αυτά που είπε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, χωρίς απαραιτήτως να γίνει μεγαλομέτοχος του ιστορικού Απόλλωνος.

Έχει ένα κύρος σαν άτομο ο Βελής. Έχει και πακέτο. Δεν είναι λαμόγιο, όπως κάποιοι άλλοι. Άρα; Μια χαρά θα έκανε το καθήκον του σαν οπαδός του Απόλλωνος, σα φίλος του ποδοσφαίρου, καταδικάζοντας το σάπιο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να είναι πρόεδρος, μεγαλομέτοχος.

Αυτή είναι η κατάσταση στο πρωτάθλημα. Όπως ακριβώς τα λέει ο Βελής. Δεν είναι υπερβολικός. Ούτε θολός, απεναντίας είναι συγκεκριμένος στις κατηγορίες του. Παρακάτω.

Δεν υπάρχει παρακάτω. Το παρακάτω είναι κατινισμός. Κιτρινισμός. Εκτός κι αν ο Βελής θαρρούσε ότι με την είσοδό του στο κλαμπ της σούπερ λίγκας το βρώμικο κατεστημένο θα τον φοβότανε και θα καθόταν καλά. Βελή τον βλέπουν, όχι Βεληγκέκα.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρες μονάχα ο Βαλιανάτος και ο Σούλης