ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Την Πέμπτη θα μαζευτούν οι Απολλωνιστές για να αποφασίσουν αν θα αποχωρήσουν ή, όχι από το πρωτάθλημα. Περίεργο. Γιατί να περιμένουν δυο ημέρες; Δεν υπάρχει περίπτωση μέσα σε δυο ημέρες να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αυτά δεν γίνονται.

Βρωμάει το ποδόσφαιρο, λέει ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελής, δεν αξίζει να παραμένω άλλο. Αυτό το καταλαβαίνω. Αν και έχω την ένσταση μου. Έπρεπε να γνώριζε τι συμβαίνει. Δεν τα έμαθε τα νέα ούτε χθες, ούτε προχθές.

Και αφού αποφάσισε ο Βελής να αποχωρήσει, υπό σκέψιν, υπό συζήτησιν είναι να φύγει από το πρωτάθλημα και ο Απόλλωνας. Κι αυτό είναι το σωστό. Επειδή δεν πρόκειται ποτέ των ποτών από αύριο, από μεθαύριο να πεθάνει η διαφθορά, η διαπλοκή, να αποσυρθεί η εγκληματική οργάνωση, που όπως ισχυρίζεται ο Κούγιας ελέγχει τα κόζα.

Έχω πρόταση. Το να κατηγορεί κάποιος συνέχεια, να λέει τα ίδια και τα ίδια, καταντάει γραφικότητα. Πρόταση που είναι εφαρμόσιμη αν πράγματι το κράτος θέλει την κάθαρση και την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο. Δύο πρωταθλήματα!

Ένα πρωτάθλημα με τις ομάδες που όπως λένε είναι «συγκοινωνούντα δοχεία», έχουν την προστασία της εγκληματικής οργανώσεως. Και το άλλο πρωτάθλημα με Κούγια, Βελή, Σαββίδη, Πανόπουλο, Αλαφούζο και όποιος άλλος μεγαλομέτοχος θέλει να παίζει σε καθαρό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κούγιας με κόμμα στη Βουλή!