ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ, ΕΠΝΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ!

Πηγή: INTIME
 

Μην πούμε τη μεγάλη κουβέντα, όσο κι αν την αξίζει ο Ολυμπιακός, διότι ακόμα δεν τελείωσε την παρτίδα, υπάρχει και η ρεβάνς. Κέρδισε, όμως, την θρυλική Γιουνάιτεντ του Μάντσεστερ με σκορ καθαρό 2-0 και δικαιότατο. Κατόπιν τούτου μπορούμε να μιλάμε για νύχτα μαγική, την πιο μεγάλη του Ολυμπιακού.

Και γιατί να μην είναι τώρα το φαβορί για πρόκριση ο πρωταθλητής Ελλάδος; Έχει ηθικό πολύ υψηλό απέναντι στην παγκόσμια Μάντσεστερ και απουσία σεβασμού σε μια ομάδα που πλέον δεν είναι σε θέση να παρουσιάσει τίποτα περισσότερο από το φάντασμά της.

Ήταν ένας Ολυμπιακός σοβαρός, συγκροτημένος χωρίς βαλκανικά απωθημένα. Κι όταν αντελήφθη πολύ γρήγορα ότι η Μάντσεστερ είναι κουνέλι κι όχι λιοντάρι, πήρε το παιχνίδι επάνω του. Είναι υπέρ του Ολυμπιακού να πει κανείς μια αλήθεια. Ότι κανένας παίκτης του δεν έχει θέση στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ, όπως την ξέραμε. Κι όμως!

Κι όμως! Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρωταγωνιστής του 2-0. Δεν υπάρχει παίκτης του Μίτσελ που υστέρησε. Όλοι ξέρανε τι θέλανε. Μαζικά έβγαιναν στην αντεπίθεση, με ενέργεια και καθαρό μυαλό.

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού ήταν ότι μας άφησε άναυδους η Μάντσεστερ. Μια οφθαλμαπάτη. Ένας αντικατοπτρισμός. Και το τέλος, με 2-0 υπέρ του φοβερού Ολυμπιακού ήρθε αντίθετα με τας γραφάς και τους προφήτας.

Διαβάστε ακόμα:

Happy end για Ρόι Κάρολ