ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Πριν από 18 χρόνια υποβιβάστηκε για πρώτη φορά ο Άρης στην Β' εθνική. Ο Μιχάλης Τροχανάς είναι ελεύθερο πουλί. Έχει πουλήσει, με χοντρό πακέτο 2,8 δις δραχμές, την ΑΕΚ στην πολυεθνική ENIC, και ανέβηκε Θεσσαλονίκη να βοηθήσει τον Άρη.

Δεν τον κατάλαβαν τα αρειανά τον Τροχανά. Δεν ήθελαν να τον καταλάβουν. Αυτό πρέπει να πούμε, όχι ότι τον παρεξήγησαν. Τα λεφτά του Τροχανά θέλανε, όχι τον ίδιον τον πρώην πρόεδρο του SOE.

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Σε πείσμα της δημόσιας εικόνας του που περισσότερο δείχνει πολιτικός, ο Μιχάλης Τροχανάς είναι γεννημένος τεχνοκράτης. Ένα κι ένα κάνουν δύο. Γνώστης του αντικειμένου που καταπιάνεται. Μάνατζερ η ειδικότητά του.

Τεράστια η προσφορά του Τροχανά στον Άρη, άλλο ότι δεν την αξιοποίησαν. Τους είπε τι πρέπει να κάνουνε. Εγώ είμαι αεκτζής, εγώ δεν θέλω να έχω εμπλοκή στον Άρη. Δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να συμφωνήσετε στις ιδέες μου, στις προτάσεις μου. Αυτά τους είπε ο Τροχανάς.

Ότι έχετε κόσμο, ότι το brandname “Άρης” είναι δυνατό, αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε, να βάλετε βάσεις, να μην είστε στον αέρα κι όχι η διοίκηση, η κάθε διοίκηση να υπονομεύεται από την “αντιπολίτευση”.

Ο Σούπερ 3, όμως, που πάντα είναι στο πνεύμα της σταυροφορίας ενάντια στα λαμόγια του Άρεως, άλλο αν ανέδειξε λαμογιάρικες προσωπικότητες της αρειανοσύνης, είχε άλλες βλέψεις από τον Τροχανά. Τον είδε φορτωμένο στο χαρτί και περίμενε από τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ να τα σπρώξει στον Άρη. Δεν σφάξανε.

Διαβάστε ακόμα:

Αρης, η ζωντανή κόλαση από σωτήρες