ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ, ΦΩΝΑΞΕ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ!

Πηγή: INTIME
 

Και τώρα τι γίνεται; Τον διώχνεις τον Στέφενς ή, τον αφήνεις να συνεχίσει τα τερτίπια του; Τα είχες υπολογίσει αλλoιώς, σύντροφε Ιβάν. Τον έχεις προπληρώσει και πίστευες ότι θα τη βγάλεις τη χρονιά αξιοπρεπώς. Ο Ολλανδός, όμως, φαίνεται να τα έχει πάρει στο κρανίο με τη διαρροή για Σάντος.

Εχεις και τα ημιτελικά του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Λοιπόν; Η αλλαγή του Στοχ χωρίς λογική και αιτία, μου μοιάζει με μήνυμα του Ολλανδού. Σάντος εσείς; Τρέλλα εγώ και αν θέλετε διώξτε με μια ώρα αρχύτερα.

Βάζει τον Στοχ στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει και πιέζει. Δίνει ελπίδες. Στο 70` ο διαιτητής αποβάλει τον Κατσουράνη, λανθασμένα, αλλά το κάνει. Ο ΠΑΟΚ καταρρέει και δέχεται τρία γκολ σε 10 λεπτά. Στο 82`, όχι όταν αποβλήθηκε ο Κατσουράνης, ο Στέφενς βγάζει τον Στοχ. Βάζει στη θέση του, όχι έναν αμυντικό από τους Τζαβέλλα - Σκόνδρα, αλλά τον Νίνη που έχει ίδια κοψιά και ανάλογη αμυντική ικανότητα. Εξαλλος ο Στοχ.

Ημουν σίγουρος ότι ο Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου θα πούλαγε τρέλλα και κορδέλα. «Ο Νίνης έχει πιο πολλά αμυντικά προσόντα και δεν θέλαμε να μεγαλώσει το σκορ! Το εξήγησα και στον Στόχ». Δεν φάνηκε να πείστηκε, πάντως.

Τι συμπέρασμα βγαίνει; Ο Στέφενς στέλνει μήνυμα. Αν θέλετε να με διώξετε, κάντε το τώρα, αλλιώς... γαία πυρί μειχθήτω.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ ο Σάντος