ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΑΝΤΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Δεν εκτιμώ σαν απώλεια της εθνικής μου ομάδος την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος. Ο επαγγελματίας απέτυχε. Αυτή είναι η άποψη του αποδυτηριάκια, που ποτέ δεν κρίνει, ειδικά στο ποδόσφαιρο, τη δουλειά του αλλουνού με βάση το αποτέλεσμα.

Δεν μου λέει τίποτα η πρόκριση στο μουντιάλ. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, όπου δεν παίζεις μόνος σου. Το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μονάχα από σένα, αλλά και από τον άλλονα. Από τους άλλους αντιπάλους, είτε αυτοί είναι κατώτεροί σου, είτε ανώτεροί σου.

Απέτυχε ο Σάντος διότι δεν έδωσε τίποτα το νέο στην εθνική ομάδα. Τι-πο-τα. Απλά ακολούθησε τη ρότα του Ρεχάγκελ. Ποδόσφαιρο άμυνας. Μέσα από την άμυνα ό, τι πάρουμε. Δεν μας απασχολεί τίποτα, εντελώς τίποτα, παρά μονάχα το αποτέλεσμα, η πρόκριση.

Αυτό που «πέτυχε» με την εθνική ο Σάντος θα μπορούσε να το «πετύχει» κι ένας Έλληνας προπονητής Β’ εθνικής. Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Και επειδή ακολουθείς τη σκέψη του αποδυτηριάκια σου λέω ότι στην κριτική μας δεν είναι μόνον ο Πορτογάλος, αλλά και η ΕΠΟ. Δηλαδή;

Δεν με συμφέρει άλλο η εθνική ομάδα, ξεκαθάρισε ο Φερνάντο Σάντος, άτομο σοβαρό, σεμνό, χαμηλών τόνων και με προσωπική ζωή υποδειγματική. Άστον αυτόν. Η ΕΠΟ τι κάνει; Θα φέρει στην εθνική έναν άλλον Σάντος; Εδώ σε θέλω.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της εθνικής ομάδος; Εγώ αν ήμουν ΕΠΟ θα έπαιρνα Έλληνα. Δεν έχω ανάγκη κανέναν ξένο. Είναι ανάγκη να εξηγήσω γιατί;

Διαβάστε ακόμα:

Δεν κάνει για ΠΑΟΚ ο Σάντος