ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ;

Πηγή: INTIME
 

Γιατί να μην παίζει η κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού; Δεν κατάλαβα. Όχι, δηλαδή, να μονοπωλεί στην πιάτσα η αντιδικία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Σε παρακαλώ. Δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο να είναι στην απ' έξω ο ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι. Μεγάλη ομάδα είναι και ο ΠΑΟΚ. Δεν κατούρησε στο πηγάδι. Έχει κόσμο από πίσω του. Άρα, η ομάδα έχει υποχρεώση να πολεμήσει για τα δίκηα της, απέναντι στο κατεστημένο του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ.

Ο αποδυτηριάκιας το ξαναλέει. Κάποιος έχει δίκαιο. Δεν μπορεί να μην υπάρχει το δίκαιο. Δεν μπορεί να μην το έχει κάποιος με το μέρος του. Ε, να που είναι λάθος να αναζητήσεις το δίκαιο. Αυτή είναι η καραξευτύλα μας. Γιατί;

Δεν υπάρχει ακροατήριο να αποδεχθεί το δίκαιο. Γι' αυτό. Κανένας Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ είναι άξιος για το δίκαιο. Αυτό είναι το σχόλιο του αποδυτηριάκια και σ' όποιον αρέσει.

Λέει αυτά που λέει ο Ολυμπιακός μετά το 0-3 του Παναθηναϊκού. Λέει τα δικά του και ο Παναθηναϊκός. Και ο ΠΑΟΚ για τις ημερομηνίες των ημιτελικών με Ολυμπιακό. Τι λέει ο αποδυτηριάκιας;

Θα μπορούσα να πω ότι όλοι έχουν άδικο. Ότι όλοι έχουν δίκαιο. Λέω το άλλο. Αν πεις ότι αυτός έχει δίκαιο χάνεις και το δέντρο και το δάσος.

Διαβάστε ακόμα:

Η καραξευτύλα μετά το 0-3 στο Φάληρο