ΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ

Πηγή: INTIME
 

Για έλα στη θέση του Ιβάν Σαββίδη. Σε προκαλώ. Μη θαρρείς ότι είναι εύκολο επειδή θα το παίξουμε reality show. Έχει ζόρι η δουλειά να μπεις στη θέση του Ρώσου επιχειρηματία σα να είσαι εσυ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατ’ αρχήν, αφού απευθύνομαι στον φανταστικό μεγαλομέτοχο, να τον ρωτήσω. Για ποιό λόγο έδωσες τα λεφτουδάκια σου για την παοκάρα; Είσαι επιχειρηματίας, σ’ όλη σου τη ζωή σκέπτεσαι μόνον σαν επιχειρηματίας, δηλαδή πώς θα κερδίζεις χρήματα, αυτό ισχύει και μέ την επένδυση σου στο ΠΑΟΚ;

Δεν το συζητάμε ότι αυτό έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ. Έναν επιχειρηματία. Κάποιον να ποντάρει στο εμπορικό μέγεθος ΠΑΟΚ, πού θα το διαχειριστεί ορθολογικά. Επιχειρηματικά.

Άσε τον ΠΑΟΚ στην άκρη. Εσύ, ο Ιβάν, γιατί μπήκες στην περιπέτεια του ΠΑΟΚ, ρωτάω. Και αφού μπήκες  γιατί δεν ασχολείσαι με την ομάδα ο ίδιος, όπως π.χ. ο Μαρινάκης  στον Ολυμπιακό, ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό.

Να σου δώσω την πληροφορία  ότι οι πρόεδροι του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού πρώτα απ’ όλες τις προσωπικές τους μπίζνες, και πάνω από την οικογένεια τους, εκείνο πού τους ενδιαφέρει, από το πρωϊ μέχρι το βράδυ είναι η ομάδα τους. Όπως στο λέω.

Πρόεδρος στην ΑΕΚ, τον ΠΑΟ, τον Ολυμπιακό σημαίνει ότι είσαι με το πιστόλι μη στη φέρουν. Όπως στο λέω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Διαφορετικά είσαι χαμένος από χέρι.

Εσύ, γκοσποντίν Ιβάν, πώς την έχεις δει τη δουλειά; Αγοράζεις την ομάδα και την αφήνεις στον Βρύζα και στον Ζαγοράκη, που δεν μιλιούνται μεταξύ τους; Δυσνόητο. Γκομενοδουλειά  να ήταν ο ΠΑΟΚ θα ήθελε πάλι το χρόνο της. Το κορίτσι με το δίκηο της να ζητάει τη φροντίδα σου, όχι μονάχα να την επισκέπτεσαι στο κρεββάτι. Να την βγάζεις έξω, να της κάνεις τα δωράκια σου, τέλος πάντων να της δείξεις ότι την γουστάρεις, ότι υπάρχει για σένα όχι σα μια βύζητα μονάχα.

Προς το παρόν, σύντροφε Ιβάν, το ενδιαφέρον σου για τον ΠΑΟΚ είναι μάλλον τουριστικό. Ένα περίεργο, ανεξήγητο αγαπητηλίκι. Μη δικαιολογείσαι. Αν έχεις αντίρρηση σ’ αυτά που λέω να μου απαντήσεις στην πράξη, όχι με λόγια. Περιμένω.

Διαβάστε ακόμα:

Βάλτε τα κανπογόνα εκεί που ξέρετε