ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Μιλάμε για μεγάλη άνεση. Μιλάμε για παιχνίδια με βαθμολογική πίεση, που συνήθως το σκορ βγάζει οριακά τον νικητή, αν τον βγάλει. Και μετά σκάνε οι παίκτες με δηλώσεις τύπου «Το άγχος δεν μας άφησε να καθαρίσουμε εύκολα».

Οχι, κύριοι, ο Πλατανιάς «ντύθηκε» Μπάρτσα σε ένα παιχνίδι, που αν το έχανε θα χανότανε. Μόνο αυτός και η ομάδα του Μέσι κέρδισαν 7-0 μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μόνο αυτός, ο Πλατανιάς, έχει πετύχει σε αυτό το πρωτάθλημα τόσο ευρεία νίκη. Ούτε καν ο, από το καλοκαίρι, πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Στη Νέα Σμύρνη μου είπαν, ότι το ματς πήγε χαλαρά. Ούτε τσαμπουκάδες, ούτε διαμαρτυρίες. Ο Πανιώνιος χρειαζόταν τη νίκη και ο Λεβαδειακός ξανάχασε εκτός έδρας. Το 4-2 προέκυψε στο σβηστό. Ο Λεβαδειακός, άλλωστε, κοντεύει να φτιάξει την πιο σκληρή έδρα του πρωταθλήματος. Τι να τους κάνει τους βαθμούς εκτός. Μιλάμε με στατιστικά στοιχεία. Οχι για να κάνουμε τους πονηρούς.

Το πρωτάθλημά μας έχει αυτή την ιδιομορφία. Τέτοια εποχή το οπτικο - στατιστικό ενδιαφέρον εντοπίζεται στο κάτω μέρος του πίνακα. Με ασύμμετρες πινελιές συντίθεται στο τέλος ένα έργο μοναδικό. Σίγουρα σουρεαλιστικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟ «ψήθηκε» σε μια τηγανιά στο Καραϊσκάκη