ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Ο γάβρος το περίμενε το πρωτάθλημα. Όχι και να το πανηγυρίσει, μάλιστα με τη νίκη επί του Πανθρακικού. Ούτε διανοητικά, ούτε ποδοσφαιρικά καθυστερημένος είναι. Έχει αντίληψη της πραγματικότητας, δηλαδή η ομάδα βγαίνει πρωταθλήτρια χωρίς αντίπαλο. Ποιο πρωτάθλημα, λοιπόν; Ο κόσμος ζει για την ρεβάνς με την Μάντσεστερ. Αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά, όλο το γαμώτο του γάβρου μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Κατέκτησε, λεει, η ομάδα το πρωτάθλημα με το 2-0 κόντρα στον ηρωικό Πανθρακικό. Έλα, κατεβάστε το volume, όταν προηγήθηκε το ντροπιαστικό 0-3 του Παναθηναϊκού. Ο Μίτσελ, που πλέον είναι αποδεκτός από τους γάβρους, θα πει τα δικά του. Προπονητής είναι , όχι αντικειμενικός δημοσιογράφος.

Πολεμήσαμε λέει ο Μίτσελ, αντέξαμε, μπράβο στους παίκτες, αυτοί κερδίζουν, εγώ χάνω, εγώ έχασα με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, και μπράβο στις οικογένειες των παικτών μας που τους στηρίζουν.

Συμπέρασμα, μακρυά από λόγια, με αφορμή την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Η σαιζόν δεν τελείωσε ακόμα. Δεν μπορεί ακόμα να χαρακτηριστεί πετυχημένη για τον Ολυμπιακό πριν παιχθεί η πρόκριση στο τσαμπιονς ληγκ και η δουλειά στο κύπελλο Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουσφέτι Αλαφούζου από Μαρινάκη