ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΜΑΙΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΙΒΑΝ

Πηγή: INTIME
 

Το παιχνίδι γίνεται χοντρό. Και πες μου εσύ αν θα γίνουν σε συνθήκες αθλητικές και ομαλές τα δύο ντέρμπυ κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Μαρινάκης, αμυνόμενος βέβαια ο άνθρωπος, το χοντρό παιχνίδι το παραχόντρυνε με ευθεία και προσωπική επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη.

Θυμίζω ότι μετά την κόλαση στου Χαριλάου, στο ματς Άρης-ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης με δημόσια τοποθέτησή του επανέλαβε, αυτή τη φορά πιο ξεκάθαρα, ότι ο Μαρινάκης είναι υπεύθυνος για όλα. Και για τη διαιτησία που ελέγχει και για το παρασκήνιο που μαγειρεύει, τα γράφω με δικά μου λόγια. Και ακόμα ο Ιβάν μιλάει για βόθρο, για αηδία κι άλλα τέτοια αποκρουστικά σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού.

Ο Ιβάν Σαββίδης αν είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ας μας δείξει το Πόθεν Έσχες του διότι τα λεφτά που έφερε στην Ελλάδα είναι αμφιβόλου προελεύσεως. Ποιος τα λέει αυτά; Ο Μαρινάκης, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Ιβάν σαν “φερόμενο ως ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ”.

Δεν μπορεί, μιλάει ο αποδυτηριάκιας τώρα, εκεί που πήγε το πράμα, κάπου θα σκάσει μπέρδεμα και όλοι θα ψαχνόμαστε. Τέλος πάντων, μάλλον καλό θα είναι αυτό που προαναγγέλει ο Μαρινάκης, ότι θα στραφεί εναντίον του Σαββίδη, ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Να, τι άλλο καταλογίζεται στον Ιβάν Σαββίδη με την αντίδραση Μαρινάκη.

1.    Να μάθουμε τι πραγματικά ανήκει στον Σαββίδη και σε ποιες επιχειρήσεις είναι ο αληθινός ιδιοκτήτης. Κι αν τα χρήματα που έχει, που έφερε στην Ελλάδα προέρχονται από νόμιμες επιχειρήσεις.

2.   Ο Σαββίδης χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για βαποράκι προκειμένου να διευκολύνει τις επιχειρηματικές του κινήσεις στη Μακεδονία, για να κάνει αγορές, ενοικιάσεις μ' ένα κομμάτι ψωμί.

Είναι αντιληπτό ότι οι δύο κύριοι έχουν ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές. Κατόπιν τούτου..., όχι δεν το συνεχίζω.

Διαβάστε ακόμα:

Θύμα ο ΠΑΟΚ, θύμα ο Αρης, βρες άκρη