Ο ΟΜΠΡΑ KAI O ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ!

Πηγή: INTIME
 

Το κοινό όρθιο. Standing ovation, που λένε κι οι Αγγλοι. Χειροκρότημα για κάμποσα λεπτά σε αυτόν που έζησε τα καλύτερά του χρόνια εδώ και επιστρέφει ως αντίπαλος. Πανώ που εκφράζουν τη λατρεία προς το πρόσωπο, τον άνθρωπο, τον αθλητή, τον προπονητή. Αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή του, που δεν εξαργυρώνεται με όλα τα λεφτά του κόσμου.

19-03-14drogba

Την έζησε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά στο Στάμφορντ Μπριτζ. Δεν μπορούσε να πει πολλά μετά την απονομή ενός ασημένιου παπουτσιού από την πρώην ομάδα του Τσέλσυ. Τα χείλη του τρεμόπαιζαν από τη συγκίνηση. Αγωνίστηκε οκτώ χρόνια στους μπλε. Εδωσε και πήρε. Μόνο έτσι φτιάχνονται οι σχέσεις ζωής.

Αύριο ο Ομπράντοβιτς θα ζήσει τη δική του, τέτοια στιγμή στο ΟΑΚΑ. Θα τιμηθεί στο ημίχρονο. Δεκατρία χρόνια ήταν αυτά. Γεμάτα επιτυχίες. «Αντε τελείωνε με τη Φενέρ να επιστρέψεις σπίτι σου για να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ σε τίτλους». Κάπως έτσι το έθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μια ημέρα πριν τον αγώνα.

Ο κόσμος θα εκφράσει τη λατρεία του με κάθε τρόπο. Οργανωμένα και ανοργάνωτα. Θα βιώσει συναισθήματα, έξω από τα συνηθισμένα. Θα στάξει κι ένα δάκρυ. Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να παίξει ένα ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτε του Ζέλικο, το οποίο αν χάσει, 99% θα αποχαιρετήσει τη φετινή Ευρωλίγκα.

Ο Ντρογκμπά δεν ακούμπησε την μπάλα στο Τσέλσυ - Γαλατά. Εφταιγε η κακή εμφάνιση της ομάδας του, όπως τον δικαιολόγησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, η φόρτιση, τα χρόνια που πέρασαν, συμπληρώνω. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να αποδεχθούμε, όμως, πως μερικές στιγμές έχουν μεγαλύτερη αξία από μια πρόκριση ή έναν αποκλεισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Του έκαναν τη μούρη πέος!