Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Ο Ολυμπιακός έχασε το στοίχημα στην Ευρώπη. Δεν λαμβάνω υπ' όψιν την ήττα 3-0 και τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ. Όταν λέω ότι ο Ολυμπιακός έχασε εννοώ ότι δεν κέρδισε τον εαυτό του.

Δεν καταλάβατε. Να μπείτε στο πνεύμα του αποδυτηριάκια, που δεν παίζει πρωτοσέλιδα, αλλά με ουσία και περιεχόμενο. Όταν φθάνει ο Ολυμπιακός να αναμετράται με την Μάντσεστερ ο αντίπαλος είναι ο εαυτός του.

Έχασε ο πρωταθλητής διότι δεν ξεπέρασε τον Ολυμπιακό που ξέρουμε. Βρέθηκε αντίπαλος με μια ομάδα με την οποία δεν έχει καμμία σχέση,  με την τρανή Μάντσεστερ, και έχασε παρ' ότι ο αντίπαλος είναι σκέτη απελπισία αυτό τον καιρό. Μια ομάδα που δεν βλέπεται είναι η Μάντσεστερ.

Κι όμως, απέναντι σε μια προβληματική, απίστευτα κακή Μάντσεστερ, ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε τον εαυτό του. Δεν έκανε την υπέρβαση.

Ήταν καλός, πολύ καλός ο πρωταθλητής τόσο στο 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, όσο και στην ήττα της ρεβάνς. Να, όμως, που δεν αξιοποίησε την ευκαιρία. Ναι, ήταν μοναδική ευκαιρία. Νικητής με δύο γκολ και αντίπαλος ομάδας που υπερείχε μονάχα στη φανέλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Χωριό η Μάντσεστερ 3-0, τον καλύτερο Ολυμπιακό