ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Αυτός ο κόσμος ο Μικρός ο Μέγας, είπε ο ποιητής και βούτηξε με το ποίημα Άξιον Εστί το Νόμπελ Λογοτεχνίας, Ελύτης Οδυσσέας στο όνομα και γαμίκος, εραστής το λένε στα κουλτουριάρικα, με γυναίκες τουλάχιστον πιο κάτω από τα μισά του χρόνια.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας λέει ο αποδυτηριάκιας, που κι αυτός είναι ποιητής, ο οποίος όμως όχι όπως οι άλλοι ομότεχνοι, όχι με λόγια δουλεμένα, με λέξεις διαλεγμένες θα φτιάξει εικόνες αγίων, οράματα και όνειρα παραμυθένια.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας, σίγουρα έτσι είναι, συμφωνεί και ο αποδυτηριάκιας, και με αφορμή την αλησμόνητη βραδυά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενέρ Μπαξέ, θα σου πει τη μαύρη αλήθεια ντυμένη με λευκό ολομέταξο σεντόνι.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας, μόνον αυτός και κανένας άλλος, έδωσε το ρεσιτάλ το δικό του. Δεν υπήρχε κανένας Παναθηναϊκός σύλλογος μεγάλος, ούτε κανένας Ομπράντοβιτς προπονητής σπουδαίος και λατρεμένος, ούτε παίζει κάποιο όνομα Γιαννακόπουλος. Δεν καταλάβατε.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας υπάρχει. Στη σάλα λειτούργησε η μεγάλη συνωμοσία της υπέρβασης. Εμείς, ο κόσμος, αυτός ο μικρός κόσμος που τόσο εύκολα γίνεται υβριστής, τραμπούκος, βάνδαλος, είμαστε και κόσμος μέγας, ρομαντικός και αισθηματίας, συγκινητικός και ενθουσιώδης.

Οι εκδηλώσεις αγάπης και αναγνώρισης στο πρόσωπο του Σέρβου προπονητή ήταν η Απόφαση του ανώνυμου οπαδού να καταδείξει, πρώτα στον εαυτό του, ότι αυτή η σχέση μου με την ομάδα, με τον Παναθηναϊκό μου, είναι είναι υπόθεση ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. Και ότι εγώ ο κόσμος ο μικρός είμαι και μεγάλος επειδή έχω τη ψυχή και τη δύναμη να ακυρώνω τον κάθε κακό εαυτό μου.

Διαβάστε ακόμα:

Ενας κανονικός, ένας γήινος άνθρωπος