ΤΥΧΕΡΗ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ!

Πηγή: INTIME
 

Αυτό λέγεται ρέντα. Αφού πέρασε τον Ολυμπιακό, αφού ανέτρεψε το 0-2 στο Καραϊσκάκη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε το φάρδος της και στην κλήρωση των προημετελικών του τσάμπιονς ληγκ. Έπεσε με την Μπάγερν Μονάχου, η τυχερή!

Άσε τι λένε. Αποδυτηριάκια διαβάζεις και πιάνεις την ουσία των πραγμάτων. Πριν την κλήρωση πράγματι και οι 7 ομάδες ήθελαν για αντίπαλο την Μάντσεστερ. Την πιο αδύναμη ομάδα από τις “8”.

Δεν το συζητάμε ότι η Μάντσεστερ είναι σε αγωνιστική απελπισία. Δεν παύει, όμως, να είναι Μάντσεστερ. Άρα; Δεν θα ήθελε να αποκλειστεί από μία υποδεέστερη ομάδα, π.χ. τον Ολυμπιακό. Αλλά και την Ντόρτμουντ ή, την Ατλέτικο, ομάδες με πολύ μικρότερο ειδικό βάρος από την θρυλική Μάντσεστερ.

Η Μπάγερν εξ ορισμού θεωρείται η ισχυρώτερη ομάδα της Ευρώπης, είναι η κάτοχος του τίτλου και περισσότερο από ποτέ φιλόδοξη. Αυτή ήθελε αντίπαλο η Μάντσεστερ, την Μπάγερν. Αν αποκλειστεί, κανένα πρόβλημα. Θα αποκλειστεί από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που πιθανότατα ανανεώνει τον τίτλο της. Αν περάσει την Μπαγερν, διότι πάντα υπάρχουν φάσεις όπου ο θεός κοιμάται, τότε η Μάντσεστερ σώζει την παρτίδα σ' αυτή τη σαιζόν. Γι' αυτό σου λέω κλήρωση λουκούμι για την Μάντσεστερ.

Μας περιμένουν ματσάρες. Η Ρεάλ έχει προηγούμενα από την περασμένη σαιζόν με την Ντόρτμουντ. Η σφαγή Τσέλσυ-Παρί. Αναμέτρηση μ' όλα μέσα στο Μπαρτσελώνα-Αθλέτικο. Ματσάρες, σου λέω. Η καλύτερή μας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο καλός στρατιώτης Ράιαν Γκιγκς