ΙΒΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Να ξεκαθαρίσουμε. Μιλάμε για τον Ιβάν Σαββίδη τον Τρομερό ή, τον Ρώσο Τσίπρα και Καμμένο. Να ξέρουμε τι λέμε. Ήρθε στον ΠΑΟΚ σαν πολιτικός ο μεγαλόμετοχος ή, σαν επιχειρηματίας;

Ουδεμία σχέση έχει ο πολιτικός που κρίνεται με τα λόγια του και παίρνει πόντους μόνον όταν είναι έξω από το έργο. Όταν, δηλαδή, δεν έχει ευθύνη και γαυγίζει για όλα όσα κατηγορεί τους κυβερνώντες συναδέλφους του.

Απεναντίας, ο επιχειρηματίας θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Από τα έργα του. Τι παράγει, τι κερδίζει, τι προσφέρει.

Επανέρχομαι. Ο Ιβάν ήρθε στον ΠΑΟΚ διότι διεπίστωσε πώς υπάρχει έλλειμμα πολιτικής στην ομάδα, ότι αυτοί που το έπαιζαν διαμαρτυρόμενοι ήταν λόγοι, μισόβαροι και χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ κάποιον Ανδρέα Παπανδρέου.

Καρναβάλι το πρωτάθλημα λέει ο Σαββίδης, το παρασκήνιο το ελέγχει ένας κι αυτός είναι ο Μαρινάκης, κι όλη αυτή η ιστορία με την ΕΠΟ μάς αηδιάζει. Χοντρά πράγματα. Πολύ χοντρά πράγματα. Να μιλάει ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη για πρωτάθλημα, για ΕΠΟ, για Σουπερ Ληγκ, και να αναφέρει ονόματα Μαρινάκης, Σαρρής, Μώραλης, και να κολλάει τη λέξη «βόθρος».

Από ομάδα πως πάμε; Εντάξει, όλα αυτά, αλήθεια είναι, τραβηγμένα είναι, γνωστά και χιλιοειπωμένα. Από ομάδα πως πάμε; Ρωτάω αν θα φτιάξει ομάδα ο ΠΑΟΚ. Αν θα αλλάξει κλάση. Κι αυτό δεν γίνεται αν ο Σαββίδης παίζει μπάλλα μόνον σαν πολιτικός, έστω κι αν όλα όσα καταγγέλλει είναι αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβαν Σαββίδης με Ιωαννίδη ή, Τζιτζικώστα