ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να δωροδοκήσει διαιτητή; Αυτά τα κάνουν οι ξένες ομάδες, όχι οι ελληνικές. Ένας Ισπανός ρέφερυ του μπάσκετ που είχε σφυρίξει σε τρεις τελικούς ευρωπαϊκούς ισχυρίστηκε ότι σ' ένα απ' αυτά τα τρία παιχνίδια μία ομάδα προσπάθησε να του τα μετρήσει.

Και αναφέρουν τους τρεις τελικούς, στους δύο έπαιζε ο Παναθηναϊκός, το 2002 με την Κίντερ στη Μπολώνια, το 2009 με την ΤΣ.Σ.ΚΑ Μόσχας στο Βερολίνο. Το κοράκι, ονόματι Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα, είπε και το άλλο: «Δεν ξέρω τι θα έκανε κάποιος άλλος στη θέση μου, εγώ δεν τα πήρα...».

Είπαμε. Οι ελληνικές ομάδες δεν πιάνουν διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ. Ποτέ. Αυτά τα κάνουν οι άλλοι. Εμείς είμαστε καθαροί. Οι Ευρωπαίοι είναι οι βρώμικοι. Πέρα απ' αυτό.

Γιατί να λέει την αλήθεια το κοράκι μετά από χρόνια; Ένα αυτό. Ποιος τον πλησίασε; Άλλο αυτό. Και τι σχέση έχει αυτός που τον πλησίασε με την ομάδα που του ζητήθηκε να ευνοήσει; Τρίτο αυτό. Τα έχει ξαναπάρει το εν λόγω κοράκι; Δεν κατάλαβα. Το ότι κάποιος είναι καλός διαιτητής δεν σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να φέρνει το αποτέλεσμα που θέλει.

Τι λέω; Τίποτα. Αέρα πατέρα γράφω. Όπως ο ρέφερυ αέρα πατέρα είπε κάτι.

Διαβάστε ακόμα:

Εκατομμύρια ποντίκια στο ταμείο