ΑΡΗΣ, Η ΝΕΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Πηγή: INTIME
 

Ο Κούγιας έχει πολλά λεφτά. Στα συν του αυτό, να προλάβω να το τονίσω, διότι στην Ελλάδα κοντά στις άλλες χοντρομαλακίες παίζει το μέγα εύρημα ότι ο κονομημένος είναι κομπιναδόρος. Απατεώνας. Όχι, κύριε. Τα κέρδισε τα λεφτά με την αξία του και τη δίχως όρια εργατικότητά του.

Μεγαλοδικηγόρος ο Αλέξης με τα αμέτρητα χιλιόμετρα στην πιάτσα του ποδοσφαίρου, στην οποία υπάρχει προ αμνημονεύτων χρόνων και θα υπάρχει και μετά τους Μαρινάκηδες, Αλαφούζους, Σαββίδηδες και σία. Με ποια ιδιότητα; Με την ιδιότητα «Αλέξης Κούγιας». Δηλαδή;

Δεν έσκασε μύτη στον Άρη σα χρηματοδότης, επειδή πράγματι έχει το χοντρό πακέτο στην άκρη. Είπαμε. Δεν είναι Μαρινάκης και Σαββίδης. Ούτε σα νομικός αποφάσισε να καθαρίσει τη μπουγάδα με το άρθρο99 και 69, τέλος πάντων για να ξεκινήσει σε όποια σεξουαλική στάση επιλέξει την επαφή με το κράτος, την εφορία, τη δικαιοσύνη.

Ο Κούγιας, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε μπαίνει στο παιχνίδι του Άρεως διότι έχει πρόβλημα το Σαββατοκύριακο. Είναι παίκτης δυνατός, σκληρός, πείσμων βέβαια, μπουκαδόρος μέχρι εκεί που δεν παίρνει, όμως και χομπύστας. «Έχω ανάγκη να γεμίζω τα σαββατοκύριακα μου με ποδόσφαιρο» εξομολογήθηκε.

Άλλος αλλάζει γκόμενες, άλλος κομμωτές, άλλος στέκια, άλλος ενδιαφέροντα, ο Κούγιας αλλάζει ομάδες. Και δεν αφήνει πίσω του στάχτη, καμένη γη. Βαρέθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα, βαρέθηκε και την Παναχαϊκή. Δεν πήγε στον Παναθηναϊκό, διότι δεν είναι στη φτιάξη του άλλος ρόλος από τον πρώτο. Αυτός αρχηγός και μπροστινός.

Με παρόντα τον Αλαφούζο ο Αλέξης δεν θα ήταν Κούγιας. Θα υπέφερε. Παραμύθι αυτό που λέει ο Κούγιας, ότι τον καλέσανε στον Άρη, δηλαδή δεν πήγε μόνος του. Τι κόλπο είναι αυτό; Όποιος, όποια ομάδα τον καλάει αυτός τρέχει και κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα στις κάμερες. Όχι, βέβαια. Ο Κούγιας είναι αυτός που επιλέγει στόχους, δηλαδή ομάδες. Με τον Άρη βρήκε μπροστά νέο πεδίον τηλεοπτικού σώου λαμπρόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ινδιάνος πολεμιστής στον Αρη ο Κούγιας