Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΙ Η ΤΣΙΓΓΑΝΑ

Πηγή: INTIME
 

Ακόμα μια ανατροπή ο ΠΑΟΚ, σου λέει ο άλλος. Ρωτάς, με ποιον έπαιζε; Σου απαντούν με την Καλλονή. Την τσιγγάνα που μάζεψε τρία γκολ στο σβηστό από τον Παναθηναϊκό και βέβαια εισέπραξε αυτή την αξέχαστη Μπαρτσελωνική επτάρα από τον Πλατανιά.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον κόσμο του και το τόπι. Πώς να παίξεις μπάλλα όταν αλλάζεις συνεχώς την 11άδα; Σύμφωνοι, μπροστά υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακό. Και τι σημαίνει αυτό; Πάντα υπάρχει ένας λόγος για να αλλάξεις την αρχική σύνθεση. Πώς, όμως, θα αποκτηθεί η συνοχή, θα αναπτυχθούν αυτοματισμοί, όταν για διάφορους λόγους από την αρχή της σεζόν μόνο εγώ δεν έχω καταφέρει να μπω στην αρχική σύνθεση.

Να σου πω και το άλλο. Πληρώνω εισιτήριο κύριε και οφείλεις να σεβαστείς τα λεφτά μου. Δεν μπορείς να παίζεις τουρλουμπούκι ολέ στο μισό παιχνίδι. Και την ευθύνη την έχεις εσύ ΠΑΟΚ. Οχι, βέβαια, η Καλλονή. Και ωραία, σήμερα, πήραμε μια τζούρα από το σουσάμι του Κουλούρη. Πλήρωσα για να δω στην πρώτη του, έναν επιθετικό από τα τσικό που μπορεί να κάνει καριέρα. Τι άλλο να θυμηθώ; Μην μου πεις την ανατροπή του σκορ γιατί ακόμα και ο Ματζουράκης θα πέσει κάτω από τα γέλια.

Με όλα αυτά, θέλω να σημειώσω πώς ενόψει Ολυμπιακού, το μέγα θέμα δεν είναι να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες και να φρεσκαριστεί η ομάδα, αλλά το πώς θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ ως ομάδα. Κι αυτό θέλει χιλιόμετρα, όχι να κλέβουμε στη στροφή.

Διαβάστε ακόμα:

Εδώ είναι Βαλκάνια, εδώ είναι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ