Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Λέγαμε πριν για τους oλυμπιακούς και το τσάμπιονς ληγκ. Που έχασαν στο άνετο 3-0 από τη Γιουνάιτεντ. Οσο έφτανε για να αποκλειστεί. Και μετά από εκείνη τη νίλα, η ομάδα δεν μπορεί να πάρει τα πάνω της.

Εχασε στην Τούμπα από έναν καλύτερο και πιο τσαμπουκαλεμένο σε εκείνο το ματς ΠΑΟΚ. Εχασε από τον Αστέρα στην Τρίπολη και θα μπορούσε να έτρωγε και άλλα. Με το ζόρι νίκησε τον πεσμένο Αρη.

Φως φανάρι ότι η ομάδα δεν τραβάει. Και δεν το λέω εγώ, το λένε και οι ίδιοι, από τον Μαρινάκη έως τον Αλέφαντο. Και άντε να δω πώς θα την κάνουν να ζωντανέψει αύριο στο κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Άλλο θέμα όμως αυτό.

Ξέρετε βέβαια από πότε ξεκίνησε αυτή η κατηφόρα του Ολυμπιακού; Από το 3-0 του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη. Αήττητη ήταν η ομάδα και πήγαινε φουλ για το ρεκόρ και πήγανε τα βαζελάκια και καθαρά και εύκολα της βάλανε τρία. Και από τότε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συνέλθει. Σέρνεται.

Και επειδή η ψυχολογία στην μπάλλα είναι μεγάλο πράγμα, και ειδικά στην Ελλάδα του χαβαλέ ακόμη μεγαλύτερο, πήγανε καπάκι στο Μάντσεστερ οι ολυμπιακοί και φάγανε άλλα τρία. Τα ύστερα να μην τα ξαναλέμε.

Τον κατέστρεψε τον Ολυμπιακό ο βάζελος. Αυτό βλέπω εγώ. Και αυτό, όσο άσχημο και να είναι, δεν είναι το χειρότερο. Η τραγωδία θα ήταν για τους γαύρους, στη θέση του Παναθηναϊκού να ήταν άλλη ομάδα, η οποιαδήποτε.

Όταν είσαι Ολυμπιακός, μόνο από τον Παναθηναϊκό μπορείς να αποδεχθείς καταστροφή. Και αντιστρόφως. Και μόνο το πάθος για να τον εκδικηθείς, να απαντήσεις, μπορεί να σε κρατήσει ζωντανό. Να σε κάνει άλλη ομάδα.

Και αυτό ακριβώς είναι το ατού του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Η πιθανότητα να βρει στον τελικό τον Παναθηναϊκό. Η πιθανότητα να έχει τη δυνατότητα να ξαναζήσει.  
Καλησπέρα σας.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μιούνιχ απόψε