ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ

 

Οι Καταλανοί λένε μας την έστησαν. Κάποιος κατήγγειλε στις αρχές τον πιτσιρικά Κορεάτη που έχουμε στις ακαδημίες μας. Φοβερά πράγματα. Μιλάμε για την τιμωρία της Μπαρτσελώνα να μην κάνει μεταγραφές για 14 μήνες, από την ΦΙΦΑ για παράτυπη συνεργασία με σχεδόν μια 11άδα ανηλίκων.

Τι σημαίνει αυτό γιατί πολλοί δεν τον έχουν καταλάβει. Δεν μπορείς να υπογράψεις ξένο ποδοσφαιριστή κάτω των 18 με τρεις εξαιρέσεις. Πρώτον αν είσαι ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ο παίκτης προέρχεται από χώρα της ΕΕ οπότε επιτρέπεται από τα 16. Δεύτερον αν έχει μετακομίσει στη χώρα σου ο παίκτης μαζί με τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες του για μη αθλητικούς λόγους. Τρίτον αν το σπίτι των γονιών του πιστιρικά είναι 50 χιλιόμετρα από τα σύνορα της χώρας που πάει να αγωνιστεί και η ομάδα που θα τον αποκτήσει επίσης 50 χιλιόμετρα από τα ίδια σύνορα. Το όλον 100 χιλιόμετρα από το σπίτι του. Το καταλάβαμε; Αν όχι ξαναδιαβάζουμε την παράγραφο και πάμε παρακάτω.

Τι έχει κάνει η ΦΙΦΑ. Σου εξηγεί στο σκεπτικό της απόφασης ότι εγώ προσπαθώ να προφυλάξω τα νέα παιδιά από αυτούς που θέλουν να τα εκμεταλλευτούν. Τρίχες λέω εγώ. Η ΦΙΦΑ επειδή είναι σοβαρό κράτος, όπως στο λέω, έφτιαξε νόμο για τους λαθρομετανάστες. Σου λέει δεν μπορεί να εισέρχεται όποιος γουστάρει στα σύνορά μου. Θα πρέπει να πληροί κάποιες προδιαγραφές. Το κάθε κράτος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, στο δικό μου που το αποτελούν Μπαρτσελώνα, Ρεάλ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κλπ. κουμάντο κάνω εγώ.

Ρίχνει και μια καμπάνα στην Μπαρτσελώνα, όπως είχε κάνει με την Τσέλσυ, για να μην τολμήσουν να λαμογιάρουν οι πιο κάτω. Ολα αυτά, βέβαια, πώς να τα ξέρουν στην Αφρική που γίνεται της πουτάνας το μαγκάλι με το εμπόριο ποδοσφαιρικής σάρκας, όπως έγραφα σε προηγούμενο σημείωμα. Στα παπάρια της η ΦΙΦΑ. Δεν ασχολείται με άτομα, αλλά με τις ομάδες, οι οποίες δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν γνώριζαν τους νόμους.

Διαβάστε ακόμα:

Οι χαμένοι γιοι του Μωυσή