Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, Ο ΓΥΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ

 

Οπως και να καθόταν η κλήρωση τα ζευγάρια θα είχαν ενδιαφέρον. Ειδικά με αυτά που είδαμε στα προημιτελικά. Το γεγονός ότι έπεσαν στον ένα ημιτελικό Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν, απλώς αλλάζει τις αποδόσεις των μπουκ που έδιναν τις δυο συγκεκριμένες ομάδες πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τσάμπιονς ληγκ.

Ρεάλ - Μπάγερν σημαίνει βαρύ παρελθόν. Λαμπρό μέλλον, επίσης. Σταθερές αξίες. Ο «γύπας» Εμίλιο Μπουντραγκένιο ανέβηκε στη σκηνή της Νυόν ως εκπρόσωπος της Βασίλισσας και στο καπάκι ο λεγόμενος «αναρχικός» του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο Πωλ Μπράιτνερ (στη φωτό με τον Μπεκεμπάουερ), ο μουσάτος τυπάς, που εύκολα στα χρόνια του έμοιαζε με φιγούρα συμμορίας επάνω σε μια χάρλεϋ έτοιμης για πλιάτσικο.

Σήμερα είδαμε τον αξιότιμο κύριο Μπράιτνερ κουστουμαρισμένο και γλυκομίλητο να δηλώνει στήριξη στον Γκουαρδιόλα και πίστη για μια από τα ίδια. Πρόκριση, δηλαδή, της Μπάγερν και κατάκτηση ξανά του τροπαίου. Οι Βαυαροί έχουν πάρει τον αέρα των Καστιγιάνων. Τους αποκλείουν συνεχώς εδώ και μια δεκαετία, ακόμα κι όταν δεν είναι φαβορί. Σημαντικό ότι εντός συνόρων κερδίζουν πάντα την αντίπαλό τους με εξαίρεση μια ισοπαλία χαμένη στα χρόνια.

Στο άλλο ματς Σιμεόνε εναντίον Μουρίνιο. Οι πιο μάγκες προπονητές μέσα στα αποδυτήρια. Οι δυο από τους ελάχιστους κώουτς που ψήνουν τους ποδοσφαιριστές να παίξουν για πάρτη τους. Πρόβλημα για την Ατλέτικο ο τερματζής που ανήκει στη λονδρέζικη ομάδα. Για να παίξει βάσει συμβολαίου δανεισμού, θα πρέπει η Ατλέτικο να σκάσει από 3 εκατομμύρια ευρώ για κάθε ματς. Το όλον έξι δηλαδή. Εκτός κι αν δώσει ένα μεγαλύτερο νούμερο να τον αποκτήσει και να τον ανακοινώσει αλά Ρομπέρτο από τα μεγάφωνα του Βιθέντε Καλδερόν στο ερχόμενο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πρώτα ματς στην Ισπανία που γίνεται και πάλι το επίκεντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θα φιλοξενήσει εκτός αυτών, άλλα δυο του γιουρόπα. Σεββίλη - Βαλένθια ήταν ο ένας ημιτελικός και Γιουβέντους - Μπενφίκα ο αλλος με τον τελικό προγραμματισμένο στο γήπεδο της Γιούβε.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν γίνεται Μπαρτσελώνα η Μπάγερν