ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΣΙΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Στο γήπεδο η Ξάνθη κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Το ματς ήταν ζωής ή θανάτου. Θα το πάρει η γηπεδούχος, θα κάτσει ήσυχα ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός; Πώς θα παίξει ο Σπάθας και οι βοηθοί του;

Ολα αυτά μέσα στην εβδομάδα. Πριν και μετά το τέλος του αγώνα οι δυο ΠΑΕ έκαναν παιχνίδι. Πριν οι γηπεδούχοι με μηνύματα από τα μεγάφωνα του γηπέδου για τους διαιτητές! Ειρωνικά με μουσική υπόκρουση το γελοιωδέστατο τραγουδάκι που είχε κάνει θραύση στην πανελλήνια υποκουλτούρα με τον εμπνευσμένο τίτλο «Το πουλάκι τσίου». Κι αυτό επειδή ο ένας βοηθός λεγόταν Πουλάκης.

Ο Παναθηναϊκός έκανε παιχνίδι μετά. Μέσω κύκλων, ό,τι κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει, «επίσημων» κύκλων, τα έβαλε με τη διαιτησία. Εκτός εισαγωγικών εξέφρασαν αυτοί οι εντός εισαγωγικών«κύκλοι» τη δυσαρέσκεια για την αποβολή και το σύστημα που θέλει να τους αποδεκατίσει ενόψει κυπέλλου.

Ο Σπάθας έκανε λάθος σε μια φάση που χρειαζόντουσαν δυο - τρία ριπλέυ για να φανεί αυτό το λάθος. Πέναλτυ και αποβολή που «εξασφάλισαν» την ομαλή διεξαγωγή του υπόλοιπου αγώνα. Την εύκολη επικράτηση της Ξάνθης, που πιθανόν να κέρδιζε και με 11 εναντίον 11, δίνοντας παράλληλα την ευχέρεια στους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για δίκαια και άδικα.

Σε αυτές τις συνθήκες διεξήχθη ένα κρίσιμο παιχνίδι τελευταίας αγωνιστικής. Κι αν δεν είναι αυτό κατάπτωση ελληνικού ποδοσφαίρου και πρωταθλήματος, ποιο είναι; Θα μου πείτε, μερικά που συνέβησαν σε άλλα ματς. Του ελληνικού πρωταθλήματος, φυσικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πάτος ήταν πολύ πάτος!