ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Να μιλήσουμε και αγωνιστικά, εν όψει του τελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, μεθαύριο Σάββατο. Σύμφωνοι, το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο γι' αυτά που πρόκειται να συμβούν εκτός γηπέδου. Ελλάδα είναι εδώ, μια κοινωνία μόλις δύο αιώνων και θα χρειαστούν άλλα 400 χρόνια τούρκικα για να μπορεί να αξιωθεί να διοργανώνει ειρηνικά και πολιτισμένα ένα κρίσιμο παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις. Είπαμε. Η καφρίλα θα έχει πάντα τον πρώτο λόγο μέχρι να κλείσουν τον κύκλο τους οι Μάου-Μάου της εξέδρας. Επί του θέματος, όμως. Μιλάμε αγωνιστικά.

Ο Παναθηναϊκός θα ποντάρει στη φυσική του κατάσταση. Θα πέσει πολύ τρέξιμο, οι παίκτες του θα υπερέχουν σε δύναμη και ενέργεια. Οι “γηπεδούχοι” αναμένεται να κυριαρχήσουν σε κατοχή της μπάλλας και εδαφική υπεροχή, αν ο ΠΑΟΚ δεν ποντάρει αποτελεσματικά στα δικά του ατού.

Ασφαλώς και ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να στραγγαλίσει τον Παναθηναϊκό, διότι διαθέτει έμπειρους, και αρκετούς παίκτες, σε σύγκριση με τον αντίπαλο. Με τακτική λήσταρχου Νταβέλη. Με αιφνιδιασμούς. Με χωσιές. Με αγωνιστικά κτυπήματα “στο ψαχνό”, όταν ο Παναθηναϊκός θα είναι ακάλυπτος στις στιγμές της αδυναμίας του.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο βαθειά θα χωθεί το παλούκι