Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ

Πηγή: INTIME
 

Ηταν ο θρίαμβος του σχεδιασμένου απέναντυ στο αφηρημένο και σουρεαλιστικό. Εδώ δεν μιλάμε για τέχνη, αλλά για μπάλλα. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι μέσα στη σεζόν τα άκρως αντίθετα. Η ομάδα του Αναστασίου είχε ένα πλάνο και το ακολούθησε χωρίς φανφάρες και συμβιβασμούς. Αυτή του... κανείς δεν ξέρει, αλλοιώς ξεκίνησε, διαφορετικά πορεύτηκε και στο περίπου καταλήγει.

Ετσι είναι κύριοι. Πού ήταν ο ΠΑΟΚ στα 70 από τα 90 λεπτά. Επινε καφέ στα Μάλγαρα και παρακολουθούσε από μακρυά τον Παναθηναϊκό να κάνει τα δικά του, τα δουλεμένα, τα κεκτημένα.

Είδε αυτόν τον αρχιπολύτιμο τον Μπεργκ να ξεβρακώνει όλη την άμυνά του. Να μην χάνει μονομαχία, να πασάρει και να σκοράρει όποτε ήθελε. Ο Σουηδός είναι ο ορισμός του φορ περιοχής. Παλιάς κοπής που καλύπτει σύγχρονες ανάγκες.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ισοφαρίσει, ακόμα και να προηγηθεί, όμως δεν μπορεί το συγκεκριμένο διάστημα να του δώσει πόντους για αυτό που παρουσίασε συνολικά στο παιχνίδι. Κι όχι οποιοδήποτε. Εναν τελικό. Ο διψασμένος για τρόπαια ΠΑΟΚ, όπως έγραφαν οι φυλλάδες όλη την εβδομάδα. Εγώ δεν είδα ούτε δίψα, ούτε πείνα. Είδα μια ομάδα απροετοίμαστη και χωρίς αυτοπεποίθηση.

Πολλά εύσημα στον Παναθηναϊκό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο και σκορ 4-1 ένα τρόπαιο μετά το τελευταίο του πριν τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Τελικός του κυπέλλου λος μπουρδέλος και σία