AYΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΙΒΑΝ Η, ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ

Πηγή: INTIME
 

Πώς να έκαναν χθες προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ; Τα παιδιά φοβόντουσαν μήπως φάνε ξύλο. Παίκτες είναι, όχι παλαιστές και πυγμάχοι. Και πώς να τα βάλουν με δεκαπλάσιους σκληροπυρηνικούς οπαδούς οι οποίοι είχαν αναλάβει να μεταφέρουν την πίκρα του παοκτσήδικου λαού.

Το φοβερό δεν είναι ότι οι “φίλαθλοι” του ΠΑΟΚ μπουκάρησαν στο γήπεδο όπου θα έκανε προπόνηση η ομάδα. Αυτό είναι συνηθισμένο έργο που έχει παίξει σ' όλες τις ομάδες, σε Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς. Δεν είναι “προνόμιο” των παοκτσήδων σε περίοδο κρίσης να θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Το φοβερό και ανεπανάληπτο είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτοκαταργήθηκε. Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος. Σαββίδηδες, Βρύζες και σία αναγνωρίζουν τις “πρωτοβουλίες” του μαχητικού βραχίονα της παοκτσήδικης εξέδρας. Δηλαδή;

Στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται ότι οι φίλαθλοι μας μετέφεραν “σκληρά μηνύματα” στους παίκτες και οι παίκτες με τον προπονητή αποφάσισαν να αποσυρθούν στα αποδυτήρια για να συζητήσουν τους προβληματισμούς του παοκτσήδικου κόσμου. Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη άποψη. Ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν αυτοκαταργήθηκε, αλλά τον κατάργησαν εκείνοι που έδωσαν τα “σκληρά μηνύματά” τους στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή.

Ποια εξήγηση να δώσεις γι' αυτή την παθητική αντίδραση του μαϊμού ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη; Μάλλον θα περιμένουμε τα χειρώτερα.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό