ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ Ο ΙΒΑΝ

Πηγή: INTIME
 

Δεν γουστάρουν τον Σαλπιγγίδη οι και πολύ παοκτσήδες. Δικαίωμά τους. Αλλοίμονο. Δημοκρατία έχουμε, ελευθερία έκφρασης, διαμαρτυρίας, θαυμασμού. Δεν θα μου πει κανένας ποιον να γουστάρω, ποιον όχι. Μάλιστα.

Γιατί, όμως, έτσι το συζητάμε, τα παόκια είναι κολλημένα με τον Σαλπιγγίδη, που όταν είχε κάνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό τον έλεγαν Σαλπιγγόπουλο. Ότι είναι χαμουτζής, δηλαδή. Από τη χάμω, την κάτω Ελλάδα, εκεί που όλων τα ονόματα καταλήγουν σε “οπουλος”.

Δεν νομίζω ότι τους κάθεται στο στομάχι ο Σαλπιγγίδης επειδή είχε πάει στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν ο πρώτος. Κι όσοι είχαν αλλαξοπιστήσει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με πρώτο και καλύτερο τον Κούδα, όλους τους είχαν κάνει αποδεκτούς, τελικά. Ασλανίδη, Τερζανίδη, Αναστασιάδη, Ορφανό, Γούναρη.

Κάτι άλλο τους χαλάει ειδικά με τον Σαλπιγγίδη. Ίσως και οι ίδιοι να μη γνωρίζουν ποιο είναι αυτό ακριβώς. Τέλος πάντων, επειδή ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να είναι υπηρέτης των παοκτσήδων κι όχι του ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ, οφείλει να διώξει από την ομάδα τον Σαλπιγγίδη. Επειδή είναι επιθυμία του λαού.

Διαβάστε ακόμα:

Η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό