ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Πηγή: INTIME
 

Θέλω να γίνουμε μεγάλη ομάδα. Το λέει, το ξαναλέει, το ξαναλέει ο Ιβάν Σαββίδης κι εγώ προσπαθώ να μην πέσω από τα σύννεφα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη σπάσω τα κόκκαλά μου.

Θέλω να γίνουμε μεγάλη ομάδα, λέει, ξαναλέει, ξαναλέει ο μεγαλομέτοχος. Εγώ δεν θέλω τον ΠΑΟΚ να γίνει μεγάλη ομάδα, όμως δεν ξέρω ο φουκαράς τι να κάνω γι' αυτό. Ο Σαββίδης ξέρει τι οφείλει να κάνει για να γίνει μεγάλη μια μικρή ομάδα;

Μικρή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν μικρή, δεν θα επιθυμούσε να γίνει μεγάλη ο Ρώσος. Δεν τρελλάθηκε ο άνθρωπος, να είναι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ομάδας και να μας τα ζαλίζει ότι επιθυμεί να την κάνει μεγάλη.

Μια σκέψη μεγαλοφυής, που εκφράζει το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, την αποκάλυψε ο Πόντιος. Σκέπτομαι να ζητήσω να μπουν στη διοίκηση δύο οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Το άκουσε αυτό ο Μαρινάκης και έχασε το χρώμα του. Επιτόπου αδυνάτισε 17 κιλά.

Φοβερά πράγματα. Ο Ιβάν Σαββίδης αρχίζει κιόλας το κτίσιμο του μεγάλου ΠΑΟΚ. Ποιοι, όμως, θα είναι οι δύο συνδεσμίτες που θα γίνουν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ; Προτείνω ο ένας να είναι σίγουρα εκείνος που έριξε τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Η γηπεδική χορωδία της Τούμπας