ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Στην Ελλάδα κανένα πρόβλημα αν οι οπαδοί το κάνουν λορδεμπού το γήπεδο. Αν αμολάνε εκρηκτικά, αν ρίχνουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, αν διακόπτουν το παιχνίδι. Κανένα πρόβλημα. Οι γηπεδούχοι θα πούνε Δεν τρέχει κάστανο και γιατί θέλετε να μας τιμωρήσετε.

Στην Αγγλία μια ΠΑΕ, η Τσέλσυ, είπε σε οπαδό της Δεν ξαναμπαίνεις στο γήπεδο διότι προκαλείς πρόβλημα. Είσαι ενοχλητικός, δεν μας κάνεις, δεν σε θέλουμε για πελάτη.

Όπως το λέω. Και κυριλάτα, έτσι. Με επιστολή στον κάτοχο διαρκείας εισιτηρίου η εταιρεία Τσέλσυ γνωστοποίησε την άρνησή της να ξαναδεχθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ τον εν λόγω οπαδό, επειδή αυτός λόγω νευρικότητος δεν παλουκώνεται στη θέση του. Βλέπει το ματς όρθιος.

Όρθιος ο νευρωτικός οπαδός, εμποδίζει τον θεατή από δίπλα του, τον άλλον από πίσω του. Ώπα, ρε. Δεν θα γίνουμε ελληνικό γήπεδο.

Όπως σ' όλα τα αγγλικά γήπεδα έτσι και στο Στάμφορντ Μπριτζ η τάξη στη διάρκεια του αγώνα ελέγχεται ηλεκτρονικά. Οι κάμερες καλύπτουν κάθε γωνιά της εξέδρας και το παραμικρό παρατράγουδο επιτόπου καταγράφεται.

Υπεύθυνος ασφαλείας στο γήπεδο της Τσέλσυ είναι μια κυρία που από το “δωματιάκι” της συλλαμβάνει κάθε παρεκτροπή στην κερκίδα.

Διαβάστε ακόμα:

Η εξέδρα και η ξευτύλα της