ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΠΑΟ Ο ΣΕΝΙΟΡ ΓΡΟΘΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Υπήρχε ποδοσφαιριστής, Έλληνας μάλιστα μεγάλης ομάδας και διεθνής, που ήταν πορτοφολάς. Έκλεβε ό, τι μπορούσε από τις τσέπες των συμπαικτών του στα αποδυτήρια.

Άλλος παίκτης, ονόματα δεν λέμε, πίσω από την πλάτη συμπαίκτη του, πολιορκούσε την γυναίκα του.

Δεν είναι όλοι άγιοι. Προσέχεις τι σόι πράμα είναι ο άλλος στην ομάδα σου. Ο Αργεντινός είναι Αργεντινός. Από μία χώρα, όπως η Βραζιλία, που το εθνικό τους προϊόν είναι η παραγωγή ποδοσφαιριστών. Και η σκέψη τους είναι να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη, για ένα καλύτερο μεροκάματο.

Τι θα πει “Αργεντινός”; Μαχαιροβγάλτης. Θα στη χώσει αν σε βάλει στο μάτι. Έτσι έμαθε. Έτσι μεγάλωσε. Από το σχολείο του δρόμου. Όχι από ακαδημίες ποδοσφαίρου με τεχνογνωσία και ορθολογισμό.

Μιλάμε για Λατινική Αμερική, τόπους δυστυχισμένους, με πείνες, δικτατορίες, ξένες κατοχές. Σενάρια πίκρας, καβάτζα από μνήμες που κυκλοφορούν στο αίμα του Πάμπλο Γκαρσία, του Ινσαουράλδε.

Να μην παίξει στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό ο σενιόρ γροθιάς του Κουτρουμπή. Είπαμε. Εύκολα ένας Αργεντινός ξεφεύγει σε “αντισυνταγματική” συμπεριφορά. Κάποιος “στημένος” παίκτης του Παναθηναϊκού εύκολα μπορεί να τον παγιδεύσει και ο παίκτης του ΠΑΟΚ να ανταποδώσει. Δεν είναι μόνον ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει με δέκα, είναι και το άλλο. Μη γενικευθεί η ζημιά, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους γηπεδούχους.

Διαβάστε ακόμα:

Προκλητικός στον μποξέρ ο Κουτρουμπής