ΝΑ ΣΕ ΒΡΑΣΩ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ, ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΗ!

Πηγή: INTIME
 

Κερδίζει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ και βαράει διάλυση. Αυτό έγινε. Αυτό βλέπω. Και τι λέει ένας λογικός άνθρωπος; Να τον βράσω γλαρόσουπα, ό, τι πιο άχρηστο και άνοστο στο τραπέζι, τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού αν είναι αμέσως μετά να γίνω χίλια κομμάτια. Να με κυνηγάνε οι τιμωρίες και να μη ξέρω πού να βρεθώ και πού να σταθώ.

Τελικά, τι είναι ο ΠΑΟΚ, ρε καρντάση; Μία μεγάλη ομάδα της πλάκας ή, μία μικρή που την παίρνει ο αέρας. Μήπως δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αλλά; Είναι ο ΠΑΟΚ με τη μοναδικότητά του. Έξω από κάθε μοντέλο. Εκτός συναγωνισμού.

ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα, όπως πρώτος είχε γράψει πριν από 31 χρόνια ο αποδυτηριάκιας. Δηλαδή; ΠΑΟΚ και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. ΠΑΟΚ και ζούμε στον κόσμο μας χωρίς να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα.

Κολλημένος κι εγώ με το απίθανο. Να μη θέλω να το δεχθώ. Ποιο; Αν είναι δυνατόν, ρε. Να μπει σε τόσο χοντρό λούκι ο ΠΑΟΚ επειδή απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το κύπελλο. Προκειμένου να κερδίσει τον μισητό αντίπαλο να φθάσει στα άκρα των άκρων, με συνέπεια να φορτωθεί ποινές και αφαιρέσεις βαθμών.

Διαβάστε ακόμα:

Η πονηρή συμμορία του πρωταθλήματος