Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

 

Λένε για τον Ολυμπιακό ο Σαμαράς. Δεν ξέρω. Πιθανόν να μη ξέρει και ο Ολυμπιακός. Ο ίδιος ο παίκτης, ο Γιώργος Σαμαράς σίγουρα ξέρει. Τι είναι αυτό που θέλει. Και ποιο είναι αυτό; Να μη θέλει να παίξει  στην Ελλάδα.

Από το 2008 ο Έλληνας διεθνής, που δεν προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα, φοράει τη φανέλλα της Σέλτικ. Βαρειά φανέλλα αυτή της σκωτσέζικης ομάδας, που όμως τις τελευταίες δεκαετίες είναι εκτός πρώτου πλάνου στην Ευρώπη. Όπως, άλλωστε, και το σκωτσέζικο πρωτάθλημα.

Επί του θέματος. Ποιο είναι το θέμα; Τι σκέπτεται ένας Έλληνας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής που παίζει στην Ευρώπη. Αν είναι δυνατόν να μην έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Επειδή κάτι τέτοιο θα είναι ένας υποβιβασμός επαγγελματικός.

Η Σέλτικ, και μ’ όχι δεοντολογικό τρόπο, δηλαδή χωρίς καν να το συζητήσει μαζύ του, δεν τον θέλει άλλο τον κάπταιν της Γιώργο Σαμαρά. Του «είπε», χωρίς να του πει ότι Τελειώσαμε, βρες ομάδα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρει ομάδα ο 29χρονος Σαμαράς, ίσως κάποια με περισσότερα κυβικά από την Σέλτικ. Ίσως μια ελληνική. Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης, πριν συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα προτιμούσε μια άλλη ευρωπαϊκή φανέλλα μετά την Σέλτικ.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλος παίκτης, μέγιστος κάπταιν