Ο ΠΑΟΚ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ

Πηγή: INTIME
 

Και φέτος ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτιάξει ομάδα. Αυτή τη συγκλονιστική πληροφορία δίνει μερίδα παοκτσήδων δημοσιογράφων. Δεν μας λένε, όμως, γιατί ο ΠΑΟΚ να φτιάξει ομάδα. Αφού πρώτος δεν μπορεί να τερματίσει στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι γνωστό. Το πρωτάθλημα είναι καπαρωμένο στον Ολυμπιακό.

Τον πρώτο λόγο έχει το παρασκήνιο. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ κάνει τον αγώνα του κατά του κατεστημένου, της ΕΠΟ, της σουπερ ληγκ, των ΠΑΕ δορυφόρων. Λοιπόν; Βγήκε δεύτερος ο ΠΑΟΚ, στην πραγματικότητα πρώτος. Για ποιο λόγο, λοιπόν, να κάνει ομάδα; Άσε αυτό που γράφουν οι παοκτσήδες. «Και φέτος ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ομάδα…». Έτσι που το λένε θαρρείς και αναφέρονται σε κάποιον άρρωστο που τον σχολιάζουν γιατί δεν πήρε τα φάρμακα του. Αν, δηλαδή, τα έπαιρνε θα είχε θεραπευθεί. Έτσι απλά.

Τι θα πει «Και φέτος δεν έκανε ομάδα…»; Σα να υπονοούν ότι για μια ακόμα φορά ο ΠΑΟΚ πέρασε έξω από το σουπερμάρκετ και λησμόνησε, ίσως και αδιαφόρησε, να μπει να αγοράσει μια ομάδα. Τι, δηλαδή, είναι να φτιάξει ομάδα μια ΠΑΕ; Κάτι πολύ απλό. Μια επιθυμία που την πραγματοποιείς σ’ ένα καλοκαίρι. Με δυο – τρεις κινήσεις. Λες αποφασίζω να κάνω ομάδα σίγουρου πρωταθλητισμού φέτος.

Δεν υπάρχει πιο απλό πράμα. Ούτε γνώσεις χρειάζεται κάποιος πρόεδρος ομάδας, ούτε στελέχη κατάλληλα, ούτε στοχευμένες μεταγραφές, ούτε τον κατάλληλο προπονητή, ούτε έλεγχο της αγωνιστικής πορείας στο πρωτάθλημα από τη διοίκηση. Τίποτα απ’ όλα αυτά.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόεδρε παίξει κούκο μονό σε μονό