ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Πηγή: INTIME
 

Διαφωνώ με τα συλλαλητήρια, γενικώς. Όχι μόνον για ποδοσφαιρικούς λόγους. Είναι μία εκδήλωση, μία έκφραση αντιδημοκρατική. Βγαίνουν κάποιοι στους δρόμους επειδή έχουν ένα αίτημα. Επειδή θαρρούν ότι πρέπει να γίνει τούτο. Να βγουν στους δρόμους κι αυτοί που διαφωνούν στο τούτο; Δεν βγαίνει άκρη με τις πορείες, τις διαμαρτυρίες κι όλες αυτές τις δήθεν λαϊκές κινητοποιήσεις. Λες κι όσοι είναι αντίθετοι σ' ένα άλφα αίτημα δεν είναι λαός.

Προτείνω δημοψήφισμα. Να πάει η ΑΕΚ στο 44 ή, όχι.  Δημοψήφισμα. Γιατί να αποφασίσει ο πρωθυπουργός π.χ. Γιατί να πιέσει η κυβέρνηση τη δικαιοσύνη για να τακτοποιηθεί σκανδαλωδώς μία υπόθεση που αφορά την ΑΕΚ, τον Άρη; Δημοψήφισμα. Τι λέτε, Έλληνες, να χαριστούν τα χρέη στον ΠΑΟΚ ή, όχι. Να αποδεχθούμε την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη ή, όχι.

Δημοψήφισμα, λοιπόν. Πολιτικοποιημένα πράγματα. Πολιτισμένα. Να μη σου πω το άλλο. Και το πρωτάθλημα να πηγαίνει σε μία ομάδα με δημοψήφισμα. Ο λαός, ο κυρίαρχος λαός να αποφασίζει, κι όχι η βαθμολογία, ποιος θα είναι ο πρωταθλητής.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε για τα σουβλάκια ΠΑΟΚ και ΠΑΟ