ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Τραϊανός Δέλλας προπονητής της ΑΕΚ και στην Β΄ εθνική. Η έκπληξη. Με ποιο σκεπτικό; Πάμε αεκτζήδικα. Τι άλλο; Συνεχίζουμε αεκτζήδικα. Το πράμα μιλάει μόνο του. Δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία στην επιλογή Δέλλα ξανά. Στην παλαιοκομματική επιλογή. Αυτό σημαίνει «αεκτζήδικη» επιλογή στο θέμα προπονητής.

Η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε στην Γ΄ εθνική. Απεναντίας, απογοήτευσε αγωνιστικά. Δεν έπαιξε μπάλλα. Ήταν μια ομάδα, με εξασφαλισμένη την άνοδο λόγω φανέλλας που όμως δεν βλεπόταν. Σε ποιον χρεώνεται αυτή η αγωνιστική αποτυχία; Στον προπονητή. Στο τεχνικό επιτελείο. Στη διοίκηση. Σε ποιον; Στον κανέναν.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα κύλησαν σύμφωνα με τα πλάνα. Και προχωράμε και στην επόμενη κατηγορία με Δέλλα. Επειδή δεν μας ενδιαφέρει να κτίσουμε ομάδα, αλλά να την περάσουμε αφρενάριστη και την Β΄ εθνική. Και μετά βλέπουμε. Αεκτζήδικα. Πάντα.

Η ΑΕΚ, όμως, στην Β΄ εθνική θα έχει άλλους ποδοσφαιριστές, με μεγαλύτερα κυβικά. Θα εμφανίσει ένα άλλο ρόστερ. Δεν θα είναι, δηλαδή, η συνέχεια της ομάδας στην Γ΄ εθνική. Κανένα πρόβλημα. Μια ακόμα νέα αρχή για την ΑΕΚ του άλλου μέλλοντος και του ίδιου προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

Από τότε που ο Μελισσανίδης ήταν μπασκετμπωλίστας