ΙΒΑΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΜΕΞΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ;

Πηγή: INTIME
 

Να σου πω τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Φοβερά πράγματα. Έχουν μία υψηλής ράτσα αγελάδα και δεν ξέρουν να την αρμέξουν. Κάποιες φορές ξεχνάνε ότι είναι τόσο γαλακτοπαραγωγική που η φουκαριάρα υποφέρει, διότι περιμένει να ξαλαφρώσουν τα βυζιά της.

Άσε το άλλο. Την άρμεξες την αγελάδα, ένα ζώο αγνό, αναμάρτητο, άκακο. Μη ξεχάσεις να τραβήξεις τον κουβά διότι, κύριε μαλάκα, η κυρία αγελάδα, το θηλυκό του βοδιού, θα δώσει μια κλωτσά και θα χυθεί το γάλα.

Κανονικά στον ΠΑΟΚ επειδή έχουν να κάνουν με εκλεκτή, με χαρισματική αγελάδα ήταν επόμενο να φροντίζουν να αξιοποιούν το γάλα της, να έστηναν πραγματική γαλακτοκομική βιομηχανία. Ας περιοριστούμε στο άρμεγμα. Όχι και στα μοσχαράκια που γεννάει η αγελάδα. Μη ζητάμε πολλά.

Δύο χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με την αγελάδα του ΠΑΟΚ. Εντάξει, το κατάλαβε, το αποδέχθηκε ο κόσμος ότι το αφεντικό δεν θέλει, δεν έχει χρόνο να βάλει τα χέρια του στα μαστάρια της αγελάδας. Ποιος, όμως, θα κουμαντάρει το άρμεγμα; Ποιος θα γεμίζει τον κουβά χωρίς να προλάβει η αθώα αγελάδα να τον κλωτσήσει;

Δεν μιλάμε για τον προπονητή της ομάδας. Η δουλειά του προπονητή, όπως και των ποδοσφαιριστών είναι στο γήπεδο, όχι στο αγρόκτημα της εταιρείας. Ποιος, λοιπόν, γκοσπόντινωφ Ιβάν, θα ταϊζει την αγελάδα, θα την αρμέγει και θα εμπορεύεται το πλούσιο σε βιταμίνες παοκτσήδικο γάλα;

Διαβάστε ακόμα:

Απαγορεύονται οι αλλαξοκωλιές!