Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟ «ΟΧΙ» ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟ!

Πηγή: INTIME
 

Οι Αγγελόπουλοι σκέφθηκαν να βγάλουν ανακοίνωση και να καυτηριάζουν την απρεπή συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ήττα της ομάδας του από Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Μία δήλωση καταπέλτη, να ποιος είναι ο κύριος, μ' αυτά που λέει και κάνει ρίχνει το επίπεδο του μπάσκετ και είμεθα υποχρεωμένοι να τον καταγγείλουμε. Τέτοια πράγματα.

Τελικά, ο πατέρας των αδελφών Αγγελόπουλων απέτρεψε την κίνηση των δύο γιων του, οι οποίοι ήθελαν να καταδείξουν πως εμείς δεν έχουμε καμμία σχέση με προεδρικούς χουλιγκανισμούς και τους αποδοκιμάζουμε δημόσια, όπως έχουμε υποχρέωση. Δεν αλλάζει τίποτα, όμως, επειδή ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητη η επίθεση στον γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Πού θα πάει αυτή η ιστορία με την κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο μπάσκετ; Πότε, επιτέλους, θα σταματήσουν οι ασχήμιες στους αγωνιστικούς χώρους και το αίσχος των ΜΜΕ που απλά παρακολουθούν σαν παθητικοί μπανιστηρτζήδες την παραγόμενη σεξολαγνεία;

“ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ” ήταν ο κύριος πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανήμερα του ντέρμπυ. Και σήμερα η εφημερίδα του Ολυμπιακού είχε βασικό πρωτοσέλιδο ΒΑΖΕΛΙΑ, ΣΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΑΜΕ! Μία άλλη εφημερίδα γάβρικου κοινού ΑΧ!... ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.

Έτσι τη βλέπουν τη δουλειά. Παίζουμε μπάσκετ για να ξευτυλίζει ο νικητής τον ηττημένο. Για να τον γαμ... Και οι εφημερίδες να το χαίρονται αυτό, να το θριαμβολογούν.

Άριστα. Έξοχα. Γίνεται ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο μπάσκετ για να πετάει ο πρόεδρος των γηπεδούχων χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στον έναν διαιτητή και ύβρεις “Είσαι αλήτης, είσαι πουλημένος” στον άλλον διαιτητή.

Για τον Παναθηναϊκό, ρε γαμώτο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σκέπτεται για Δημήτρη ο Αλαφούζος