ΣΤΟ ΨΗΣΤΗΡΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Πηγή: INTIME
 

Τι θα πει είμαι γάβρος; Κάνω την πλάκα μου με τον βάζελο. Αυτό είναι, όχι κάτι άλλο. Τι θα πει είμαι βάζελος; Ειρωνεύομαι, περιπαίζω, όταν με παίρνει, τον γάβρο.

Κάποτε, πριν χρόνια, μέχρι και την δεκαετία του '70, αυτή η γραφικότητα της αντιπαλότητας έπαιζε και στην παρέα. Φίλοι, αλλά δούλευε ο ένας τον άλλον, μέχρι να τον εκνευρίσει. Μέχρι εκεί, όμως. Σήμερα η κατάσταση δεν ελέγχεται. Αμα λάχει βγαίνουνε και μαχαίρια.
 
Μετά το 2-1 που έκανε στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού κάποιοι γάβροι κυκλοφορούν δήθεν συνωμοτικά το παραμύθι φούρναρης μεγάλο νέο. Ότι ο Διαμαντίδης ψήνεται να έρθει στον Ολυμπιακό, με προξενητή τον Σπανούλη.
 
Φοβερά πράγματα. Ότι ο Σπανούλης λέει στον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό: “Δημητράκη, μη χάσεις την ευκαιρία της ζωής σου! Τα λεφτά στον Ολυμπιακό είναι ζεστά, ζωντανά και οι Αγγελόπουλοι είναι κύριοι καθωσπρέπει. Μην ακούς για λιμάνι και τέτοια, εμείς δεν έχουμε καμμία σχέση με το ποδόσφαιρο, με τον Μαρινάκη και με μπράβους. Με τα αδέλφια αφεντικά στον Ολυμπιακό είμαστε σε περιβάλλον πριγκηπικό, σα να παίζουμε στην ομάδα της βασίλισσας Ελισάβετ, τόσο κυριλάτα”.

Λέτε; Να τον ψήσει ο Σπανούλης τον Διαμαντίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ..όπισθεν