ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πηγή: INTIME
 

Το ξεκαθαρίζω και ειλικρινά λυπάμαι που μερίδα της πελατείας θέλει να κοιμάται ύπνο βαθύ σε στρώμα ποιότητας, όχι εγκεκριμένης από τον αποδυτηριάκια. Είμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι με την Ελλάδα.

Πιο απλά, πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να το πω. Θα στο γράψω φόρα παρτίδα ότι δεν μ' αρέσει η εθνική Ελλάδος για ένα μόνο λόγο. Δεν υπάρχει δεύτερος. Επειδή αγαπώ το καλό ποδόσφαιρο.

Πειράζει που δεν γουστάρω να τρώω στη μάπα κακό ποδόσφαιρο από την Ελλάδα; Εσύ λες ότι δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω πρόβλημα, κύριε φασολάδα. Όπως έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα, κύριε ρεβύθια, όταν η κυβέρνηση μου δεν παίζει καλή μπάλλα. Το αυτό, κύριε μπάμια, αρρωσταίνω όταν δεν παίζει σωστά και αποτελεσματικά η αντιπολίτευση.

Όχι, κύριε, δεν την θέλω στο μουντιάλ την εθνική Ελλάδος όταν θα καταδείξει σ' όλον τον πλανήτη ότι είμαι άρρωστος. Συφιλιδικός. Μειονεκτικός. Πονηρός. Αναξιοπρεπής. Για σένα, κύριε ραγιά, φθάνει και περισσεύει ότι η εθνική ομάδα θα δηλώσει στην Βραζιλία παρούσα και αξούριστη αλά Κοντσίτα. Δεν θα μαλώσουμε, πατριώτη.

Διαβάστε ακόμα:

Μια αφρικάνικη βουβουζέλα