ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ “ΠΑΡΑΓΚIΑΣ”!

Πηγή: INTIME
 

Τα σκάνδαλα της FIFA. Τα οικονομικά αλισβερίσια της παγκόσμιας συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου, με πρόεδρο τον φοβερό αυτόν τύπο Γιόζεφ Μπλάτερ, που κάνει ό, τι θέλει και πάνω από το κεφάλι του δεν έχει κανέναν.

Πλανητάρχης, λέει, είναι ο Ομπάμα. Ξύστα με γκασμά. Όταν λήξει η θητεία του θα πάει σπίτι του, να παίζει με τον κήπο του. Ο αληθινός πλανητάρχης είναι ο Μπλάτερ που είναι υπόλογος μονάχα σε κάποιους βλαχοπροέδρους λαμογιάρικων χωρών, τους οποίους προσωπικά τους “φτιάχνει”.

Σήμερα, βέβαια, έχουν σφίξει τα οπίσθια και γίνεται ένα φοβερό παρασκήνιο με στόχο του Μπλάτερ και αφορμή τις αποκαλύψεις, συγκεκριμένα, με στοιχεία, όχι αέρα πατέρα, για την από κάθε άποψη ύποπτη ανάθεση του μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Ας αφήσουμε τις βαρειές υποθέσεις που βαρύνουν την FIFA  και τον πρόεδρό της και ας αποκαλύψουμε μιαν γραφική ιστοριούλα, η οποία όμως φωτίζει πως δουλεύει η Παράγκα στα παγκόσμιο όργανα του ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Αργεντινό Μπορέλι, τον οποίον διεκδικεί η ισπανική Οβιέδο. Ο “Μίστερ Μάνος” έχει νταραβέρι με τον Μοντενέρι, τον πρόεδρο της Player's Status Committee. Αυτός, ο μαφιόζος Μοντενέρι αποφασίζει, έχει τον τελευταίο λόγο.

“Άστον στον Παναθηναϊκό τον παίκτη για 6-7 μήνες και μετά δώστονα στην Οβιέδο” ξηγιέται ο Μαυροκουκουλάκης στον σύντεκνο Μοντενέρι. Τζάμπα έπαιξε ο Μπορέλι στον Παναθηναϊκό! Κι όταν συμπληρώθηκε το εξάμηνο “χάριτος” ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε στον φίλο του τον Μοντενέρι: “Στις 2 Δεκεμβρίου παίζουμε με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, πάρε πίσω τον Μπορέλι στις 3 Δεκεμβρίου!”.

Έτσι κι έγινε. Ο Μπορέλι έπαιξε στο ντέρμπυ, έδωσε την ασίστ στον Καπουράνη (φωτό οι δυο τους πανηγυρίζουν) που έκανε το 1-2 για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

Τυχοδιωκτική μεταγραφή του Πράνιτς