ΤΟ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Πηγή: INTIME
 

Μουντιάλ. Και ποιος δεν ασχολείται. Σχετικοί και άσχετοι. Στο φόρτε του το έργο, όσο πλησιάζουν οι ημέρες. Πολύ περισσότερο το μουντιάλ κερδίζει δημοσιότητα λόγω της εθνικής ομάδας. Της συμμετοχής της ελληνικής ομάδας. Τι θα κάνουν τα ελληνόπουλα;

Κανένας δεν περιμένει να πάρουν την κούπα στο μουντιάλ του 2014. Όπως κανένας, ούτε ο Ρεχάγκελ, ούτε οι παίκτες, περίμεναν ότι θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στο Ευρω του 2004. Τι έγινε και προέκυψε το θαύμα πριν δέκα χρόνια;

Αξίζει να το πούμε με την ευκαιρία του μουντιάλ της Βραζιλίας. Η κούραση των αντιπάλων μας είχε σταθεί ο μεγαλύτερος σύμμαχος της εθνικής. Είναι πια αναμενόμενη η πτώση της ποιότητας στο ποδόσφαιρο από τις περισσότερες ομάδες, τα τελευταία χρόνια, στα μουντιάλ και τα ευρώ. Γιατί; Μιλάει η κούραση των παικτών.

Σα λύκος πονηρός και ξεκούραστος έπνιγε τα ζαλισμένα κοτόπουλα η Ελλάδα του Ρεχάγκελ και των ξεκούραστων διεθνών, το 2004. Αυτό έγινε.

Ήταν και το δέσιμο το απίστευτο που είχαν οι διεθνείς και τους έβγαζε μια δροσιά, αφού δεν τους είχε ταλαιπωρήσει το πρωτάθλημα. Το ελληνικό πρωτάθλημα περιπάτου σε σύγκριση με κάποια άλλα ευρωπαϊκά.

Υπ' όψιν ότι οι Έλληνες διεθνείς που τότε έπαιζαν στην Ευρώπη δεν ήταν βασικοί, δεν ήταν ενδεκάτοι στις ομάδες τους.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη απάτη της δεκαετίας της εθνική μας