ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Δεν πωλείται ο Μανωλάς, ούτε με δέκα εκατομμύρια, ξεκαθάρισε ο Ολυμπιακός. Με πόσα εκατομμύρια πουλάει τον παίκτη δεν ξεκαθάρισε ο Ολυμπιακός. Δικαίωμά του. Δικός του είναι ο παίκτης, του Ολυμπιακού, που έχει συμβόλαιο με τον Μανωλά. Και ό, τι θέλει τον κάνει. Και να τον πουλήσει, βέβαια. Επειδή δεν υπάρχει παίκτης που δεν πουλιέται. Και γιατί να υπάρχει;

Εμπόριο είναι το ποδόσφαιρο. Αγοράζεις και πουλάς παίκτες. Υπογράφεις συμβόλαια και τα σπας πριν της ώρας τους. Ό, τι θες κάνεις. Ό, τι σε συμφέρει.

Το βασικό παιχνίδι το κάνουν οι μάνατζερ, πλασάροντας στον Τύπο την «αποκλειστική» πληροφορία αρκεί να γράψει ο ρεπόρτερ ένα μεγάλο ποσό που θα ανεβασει την τιμή του παίκτη, που δεν πωλείται, αλλά πωλείται.

Η Μπενφίκα τον θέλει τον παίκτη. Στο λέω και στο υπογράφω. Από την άλλη τα πήρε στο κρανίο με το ποσό που διέρρευσαν στο Τύπο αυτοί που θέλουν να τον πωλήσουν. Γι` αυτό έβγαλε μια ανακοίνωση και σημείωσε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια. Η ίδια έθεσε τα ξεπερασμένα όρια στα 7,5 εκ. ευρώ. Να σε ενημερώσω ότι αυτό είναι το ποσό που δίνει. Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν δίνει δεκάρα. Παραμύθι φούρναρης. Αυτό δεν πηγαίνει στον Μανωλά, τον οποίο φυσικά θέλει, αλλά σε αυτούς που θέλουν να ανεβάσουν την τιμή του. Ξεκαθαρίζει με κωδικό τρόπο, ότι αυτή είναι προσφορά της.

Μετά ακολούθησαν τα 10 μύρια που λέει ο Ολυμπιακός, που δεν πουλάει, άλλα θέλει επίσης να σημειώσει στο περίπου πόσο κάνει ο παίκτης.Στον Ολυμπιακό είναι ξύπνια παλληκάρια αυτοί που κάνουν τις μεταγραφές και λογικά πρέπει να ξέρουν αυτό που θα πω, κλείνοντας.

Οι πορτογαλικές ομάδες, εδώ και μια τριανταετία, κάνουν επιστημονικό παιχνίδι στις μεταγραφές. Εχοντας τη βραζιλιάνικη αγορά υπό έλεγχο, αγοράζουν φτηνά και πουλάνε πολύ ακριβά. Δίνουν και κάποια εκατομμύρια για αξιόπιστες λύσεις όπως ο Μανωλάς, αλλά πολύ στο μελετημένο. Είναι ξεκάθαρα λοιπόν τα πράγματα. Τα χρήματα που δίνουν είναι έτοιμα. Είναι 7,5 εκατομμύρια κι αν τα θέλει ο Ολυμπιακός μπορεί να τα τσιμπήσει. Αν όχι θα εξετάσουν τις άλλες επιλογές από την Ευρώπη και τις φτηνές λύσεις από Βραζιλία μερηά. Αυτή είναι η ιστορία.

Διαβάστε ακόμα:

Γυναίκα πέτρα σκανδάλου στην Εθνική!