ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

“Εμείς οι παοκτσήδες τι κάνουμε, όχι τι κάνουν οι άλλοι” ξεκαθάρισε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην πρώτη του κουβέντα με την και στα χαρτιά επιστροφή του στην Τούμπα. Ιστορία μου, αμαρτία μου είναι ο ΠΑΟΚ. Περνάνε τα χρόνια, περνάνε οι δεκαετίες και η ομάδα παραμένει εκτός κόλπου. Γιατί;

Επειδή μας κυνηγάει το παρασκήνιο. Η διαιτησία. Το κατεστημένο της Αθήνας. Παραμύθια τούμπανα, λέει ο Άγγελος Αναστασιάδης. “Ποια Αθήνα; Εμείς τι κάνουμε! Απ' εμάς, μόνον απ' εμάς εξαρτάται η θέση του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Δουλειά, λοιπόν. Όχι δικαιολογίες”.

Στην πραγματικότητα ο Αναστασιάδης τα έβαλε ανοικτά με την παοκτσήδικη θρησκοληψία. Έτσι είναι. Το “Πάτερ Ημών”, η καθημερινή προσευχή των παοκτσήδων ήταν εδώ και 50 χρόνια ότι η καταραμένη Αθήνα δεν έχει άλλη αγωνία παρά πως να κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ.

Κι έρχεται ο Άγγελος του Θεού και της Παναγίας, ο Αναστασιάδης της μπάλλας και του ΠΑΟΚ και κηρύσσει την επανάσταση. Είναι αιρετικό το Ευαγγέλιο της ποδοσφαιρικής σας θρησκείας. Το αφορίζω! Στην Ιερά Εξέταση θα στέλνω όποιον δημοσιογράφο προσκυνάει τις δικαιολογίες του Σατανά. Ότι φταίει η Αθήνα. Δεν φταίει καμμία Αθήνα! Οι ευθύνες είναι δικές μας. Για τη μέτρια πορεία του ΠΑΟΚ η ευθύνη είναι του ΠΑΟΚ. Τελειώσαμε.

Όχι, δεν τελειώσαμε, είπε ο Αναστασιάδης. Άφησε τελευταίο το άλλο. Το πρώτο μήνυμα που θα περάσω στα αποδυτήρια είναι ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ότι υπάρχουν μόνον ευθύνες.

Οι παίκτες, σκέπτεται ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, γιατί να αισθάνονται υπόλογοι, υπεύθυνοι, όταν το σύμπαν του ΠΑΟΚ ρίχνει κατάρες στην Αθήνα, στην ΕΠΟ, στις παράγκες. Διοίκηση και μήντια του ΠΑΟΚ καταδικάζουν τους πάντες παραγνωρίζοντας τις ευθύνες προπονητή και ποδοσφαιριστών. Τέρμα αυτά.

Για να λειτουργήσει με γαλήνη ένα μοναστικό τάγμα θέλει την απομόνωσή του. Σε μοναστήρι έξω από την πόλη. Αυτό θα κάνει ο Αναστασιάδης στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Δεν θα περνάνε οι αέρα πατέρα δικαιολογίες μέσα στα αποδυτήρια. Αν δεν είμαστε στο γήπεδο αυτό που θέλουμε θα φταίμε εμείς. Πρώτα εμείς.

Διαβάστε ακόμα:

Το ξεβράκωμα του απόλυτου φαβορί