HEROES PLAY AS GREEKS ΣΤΟ 3-0 ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Υποκλίθηκε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στην ομάδα του Σάντος. Όπως είπε ο Σπυρόπουλος «αυτός ο παίκτης της Κολομβίας (ένα σεντερ-μπακ) είναι τρομερός και γι’ αυτό μόλις τελειώσει το μουντιάλ εγκαταλείπει».

Υποκλίθηκε η Κολομβία, λογικά η χειρότερη ομάδα του τουρνουά, στην Ελλάδα που κράτησε την αντίπαλό της μόνο στο 3-0. Όλες οι ομάδες ζητούν παίκτες από την Ελλάδα, αλλά οι δικοί μας δεν δέχονται και δίνουν όρκο τιμής για το προσεχές μουντιάλ.

Ο κανονισμός με το ψέκασμα του διαιτητή δεν έχει ακόμα αφομοιωθεί από τους παίκτες μας και γι’ αυτό τους μπέρδεψε.

Εντύπωση προκάλεσε το πανό «HEROES PLAY AS GREEKS». Το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση για την ιμπεριαλιστική διαιτησία του Αμερικάνου. Ο Λοβέρδος ίσα που συγκρατήθηκε από την παραίτηση, διότι ο Μητσοτάκης ήθελε να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Όπως και να ‘χει η Ελλάδα ήταν θύμα βάσει αποτελέσματος, αλλά η ουσιαστική νικήτρια του παιχνιδιού, στο οποίο καταστρατηγήθηκε η έννοια του  fair play, διότι σε ώρες κοινής ησυχίας δεν επιτρέπεται να κάνουν τόσο θόρυβο στο γήπεδο. Γιαπωνέζοι, ερχόμαστε.

Το κείμενο το υπογράφει ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ και είναι αναρτημένο στο μπλογκ του «Το φως του φεγγαριού και η σκία του ήλιου».

Διαβάστε ακόμα:

Λες και παρίστανε την Κοντσίτα