ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ

Πηγή: INTIME
 

«Πρώτη φορά η εθνική δέχθηκε τρία γκολ, με προπονητή εμένα» είπε ο Φερνάντο Σάντος. Τι εννοεί; «Φάγαμε τρία γκολ από ελάχιστες ευκαιρίες των αντιπάλων μας, από δικά μας λάθη». Τι εννοεί ο παίκτης;

Μόνο για μούτζα είναι η ομάδα που τρώει τριάρα από αντίπαλο που δεν κάνει ευκαιρίες. Νομίζω. Για διπλή μούντζα είναι η ομάδα που βγάζει τρεις φορές τη μπάλλα από τα δίχτυα της όταν ο αντίπαλος δεν έχει πιέσει, δεν έχει κατοχή της μπάλλας και δεν έχει κάνει φάσεις για γκολ.

Ξαναμίλησε ο Σάντος μετά την απογοητευτικότατη εμφάνιση της Ελλάδος στο 3-0 της Κολομβίας. Και ξανακοροϊδεύει. Από τα αρνητικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την απόδοση της ομάδας προσπαθεί να βγάλει θετικές πινελιές. Και εκτίθεται στα μάτια των σκεπτόμενων, υπάρχουν και τέτοιοι, δεν είναι όλοι μπούγιο.

«Μας κατηγορούσαν ότι δεν παίζαμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, όμως να που το επιχειρήσαμε κόντρα στην Κολομβία» πρόσθεσε ακόμα ο Πορτογάλος. Μας υποτιμά ο επαγγελματίας. Ποιο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και επιθετικό; Έγινε το 1-0 και οι Κολομπιάνοι αποσύρθηκαν από το παιχνίδι. Παρέδωσαν τη μπάλλα στα ελληνόπουλα και τους περίμεναν στο άλλο μισό του μισού γήπεδο.

Τρως γκολ στο 5, ο αντίπαλος κρύβεται κι εσύ δεν βγάζεις αφρούς απ’ το στόμα. Τίποτα. Πιο νεκρός ήσουνα από τη νεκρή Κολομβία.

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε ο Βόσνιος Τοροσίδης για τον Μέσι