Ο ΡΕΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΧΙ Ο ΜΠΕΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον γνωστό Αντώνη Ρέμο. Τα 'θελε και τα 'παθε.  Όχι, ακριβώς. Αν ήξερε τι τον περίμενε δεν θα έμπλεκε με τον Ηρακλή. Φταίει, δεν φταίει πρόεδρος της ανώνυμης εταιρείας ήταν, άρα έχει ευθύνη για τα χρέη.

Ποιος Ηρακλής, σου λέει ο άλλος. Ένα καφενείο είναι. Ένας σύλλογος αθλητικός. Δεν είναι έτσι. Στα χαρτιά είναι ΠΑΕ. Και τα χαρτιά είναι χαρτιά και θα σε κυνηγάνε μια ζωή.

Δεν τα λέμε για τον Ρέμο, αλλά για τα νέα παιδιά που θα μπλέξουν με εταιρείες, τις όποιες εταιρείες, ποδοσφαιρικές κι όχι, ανώνυμες κι όχι. Δεν θα έχει τελειωμό η περιπέτεια με την εφορία του τραγουδιστή. Αυτόν θα κυνηγάνε, όχι τον σύμβουλό του Αχιλλέα Μπέο.

Αγαπάς την ομαδάρα σου, τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, τον ΟΦΗ, τον όποιον. Και λοιπόν; Οπαδός είσαι, δεν έχεις και υποχρέωση να αναλάβεις αλλουνού κερατιάτικα, ούτε θα τη βγάλεις καθαρή όταν την περίοδο της προεδρίας σου η ομάδα έχει ανοίγματα.

Είχε μπλέξει με τον Ηρακλή ο Ρέμος, και επειδή ήταν άσχετος στο χώρο, ο οπαδισμός δεν σε κάνει σχετικό, έβαλε δίπλα του τον Αχιλλέα Μπέο. Τελικά, ο Ρέμος το σκυλομετάνοιωσε που είχε αναλάβει τον Ηρακλή και ο Ηρακλής δεν οφελήθηκε με την εμπλοκή του τραγουδιστή. Τα λάθη έχουν κόστος.

Διαβάστε ακόμα:

Πριν πενήντα χρόνια κάηκε η Λεωφόρος