ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ

 

«Η ΕΠΟ οφείλει να τιμωρήσει τους διεθνείς που ξεπέρασαν σε χουλιγκανισμό τους χούλιγκαν της Τούμπας. Δεν έχουν θέση στην εθνική ομάδα ποδοσφαιριστές που συναγωνίζονται στο καφριλίκι για να δείξουν πόσο αγαπάνε την ομαδάρα τους και πόσο εκπροσωπούν τη σύφιλη της εξέδρας».

Αυτά έγραφα, ξημερώματα Μεγάλης Πέμπτης, μετά από εκείνο το κατάπτυστο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού για το Κύπελλο. Δεν έκανε τίποτα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ιδού τα αποτελέσματα.

Οι παικταράδες το ξεφτύλισαν και στη Βραζιλία. Δεν σεβάστηκαν την ιστορική συγκυρία ότι βρέθηκαν στην μεγαλύτερη σκηνή του ποδοσφαίρου. Δεν θα μπω στην κουβέντα περί φανέλλας και λοιπά πατριωτικά. Εχω διαχωρίσει στο μυαλό μου την μπάλλα από την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος από πολύ παληά.

Δεν μου κάνει εντύπωση ότι το παιχνίδι το σχολίων που διαβάζω έχει γίνει οπαδικό. Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ. Με τον Μανιάτη οι γαύροι με τον Τζαβέλλα όλοι οι άλλοι.

Η θλιβερή διαπίστωση είναι ότι τα παιδιά του φρέντο είναι χειρότερα από αυτά του φραπέ. Ο νεοέλληνας μετεξελίσσεται σε χειρότερο νεοέλληνα. Οταν δε, είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας θα ξεγυμνωθεί εντελώς. Θα αστράψει ο κόμπλεξισμός του και θα βροντήξει η μικροψυχία του.

Διαβάστε ακόμα:

Μια άλλη Αυστραλία θα είναι η Ιαπωνία