Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Μας διώχνουν από την Ελλάδα. Ξεκάθαρα πράγματα. Για μια ακόμα φορά, μετά το παιχνίδι της εθνικής με την Ιαπωνία, θέλουν να μας τρελλάνουν. Φοβερά πράγματα.

Πάρτε δρόμο, δεν έχετε θέση σ' αυτόν τον τόπο όλοι εσείς οι επικίνδυνοι που επιμένετε να λέτε την αλήθεια. Δεν σας γουστάρουμε, αφήστε μας ήσυχους στον κόσμο της ψευτιάς, της απάτης.

Μιλάμε πολύ σοβαρά. Η εθνική ομάδα βγήκε στο γήπεδο σαν κλεφτοκοτάς κι όλα τα ΜΜΕ την είδαν ψυχωμένη και ηρωική. Φοβερά πράγματα. Το κάτασπρο το λένε κατάμαυρο. Α, έτσι;

Όχι, ρε! Εδώ θα μείνουμε. Δεν θα φύγουμε. Και θα λέμε αυτό που βλέπουμε. Λοιπόν. Η εθνική με 12 παίκτες να έπαιζε, και με εννέα η Ιαπωνία, το σκηνικό θα ήταν το ίδιο. Εσείς, οι αντίπαλοι, πάρτε τη μπάλλα και ελάτε στην περιοχή μας. Αυτό ήταν το “παιχνίδι” της Ελλάδος. Κι αν βγαίνανε μπροστά ήταν για να παίρνουν αναπνοές.

Είναι η Ελλάδα της κλεψιάς. Της αρπακτής. Ό, τι αρπάξουμε. Όχι η Ελλάδα της δουλειάς. Της επένδυσης. Τι είναι αυτά τα αξιοπρεπή και αντιπαθητικά πράγματα;

Να σου πω κάτι. Περισσότερο προκλητική από την “αγωνιστική” συμπεριφορά της εθνικής στο γήπεδο είναι η “δημοσιογραφική” στάση του τύπου. Α, πα, πα, πα... Μόνο τι θα πουλήσουν στη γαλαρία της πελατείας της βουτηγμένης στο ψέμα, στην απάτη.

Διαβάστε ακόμα:

Όταν η ομάδα έπαζε σα να κέρδιζε